ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 18:53
 

Οι εταιρείες που συνεχίζουν να πετούν για Ηνωμένο Βασίλειο

Σταματά τις πτήσεις η Blue Air, αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από άλλες εταιρείες

Newsroom K

Μετά την είδηση ότι η Blue Air τερματίζει τις πτήσεις της προς τα βρετανικά αεροδρόμια Λούτον και Μπέρμιγχαμ, αναζητήσαμε τις εταιρείες οι οποίες συνεχίζουν το πτητικό τους πρόγραμμα προς το Ηνωμένο Βασίλειο από τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, συνεχίζουν το πτητικό τους πρόγραμμα η British Airways, η JET2.COM, η TUI, η Easyjet, η WIZZ Air. 

Συγκεκριμένα από τη Λάρνακα προς το αεροδρόμιο Χίθροου συνεχίζει τις πτήσεις η British Airways. Βάσει προγραμματισμού μέχρι τις 28 Μαρτίου 2020 θα προσφέρονται δώδεκα πτήσεις την εβδομάδα.

Σε σχέση με το αεροδρόμιο του Στάνστεντ, μέχρι τις 26 Οκτωβρίου οι επιβάτες έχουν την επιλογή της μίας πτήσης την εβδομάδα μέσω της TUI.  Δεν διευκρινίζεται αν η πτήση θα συνεχίζεται και κατά την χειμερινή περίοδο. Για το ίδιο αεροδρόμιο, η εταιρεία JET2.com μειώνει τις πτήσεις της από επτά, σε μία πτήση την εβδομάδα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα ισχύσει από τις 27 Οκτωβρίου μέχρι τις 28 Μαρτίου 2020.

Η TUI θα συνεχίσει να πετά μέχρι τις 26 Οκτωβρίου στο Ντόνκαστερ μία φορά την εβδομάδα, ενώ μέχρι την ίδια ημερομηνία θα πετά δύο φορές την εβδομάδα η JET2.COM στο αεροδρόμιο Νιούκαστλ.

Οι επιλογές για το αεροδρόμιο του Μπρίστολ περιορίζονται στην Easyjet η οποία μέχρι τις 28 Μαρτίου, θα έχει δύο φορές την εβδομάδα.

Η ενημέρωση για το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ αφορά την ημερομηνία μέχρι τις 26 Οκτωβρίου, ενώ δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση για την χειμερινή περίοδο, όπως ούτε και για το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ.

Για το αεροδρόμιο Λούτον, η εταιρεία WIZZ AIR μειώνει τις πτήσεις της από 13 σε επτά για την χειμερινή περίοδο η οποία διαρκεί μέχρι τις 28 Μαρτίου 2020. Για το αεροδρόμιο Λιντς Μπράντφορντ δεν υπάρχουν πτήσεις μετά τις 26 Οκτωβρίου από την εταιρεία JET2.COM.

Στο αεροδρόμιο Λίβερπουλ η easyjet προσφέρει πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα Τρίτη και Σάββατο για την χειμερινή περίοδο μέχρι 28 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν νεώτερες πληροφορίες για το δρομολόγιο Λάρνακα Κάρντιφ, ούτε για το Εξετέρ, το Εδιμβούργο, την Γλασκώβη και το Ιστ Μίντλαντς. Για το αεροδρόμιο Γκατγουικ οι επιβάτες έχουν επιλογή να ταξιδέψουν έξι μέρες την εβδομάδα με την Easyjet, αντί για επτά την καλοκαιρινή περίοδο.

Οι αριθμοί των προσφερόμενων πτήσεων προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενδέχεται να διαφοροποιηθούν τις επόμενες ημέρες εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων από την Hermes για τις αλλαγές στο πτητικό πρόγραμμα εταιρειών.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί το ΑΚΕΛ «πυροβολεί» τον Χριστοδουλίδη;

«Στην Καθημερινή φαίνεται πως έδωσαν στον Χριστοδουλίδη το Αλάθητο του Πάπα. Σε λίγο και σε εικόνισμα. ...»
Ένας Πολίτης  |  13:58

Για ακόμα μία χρονιά στις «ελαττωματικές» δημοκρατίες η Κύπρος

«Μα είναι δυνατό να έχουμε ελληματική δημοκρατία? Εμείς που έχουμε πρόεδρο τον Αναστασιάδη και ...»
ΑΚΑ  |  10:24

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γειά σου, Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο ...»
3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου  |  21:53

Μπήκαν σε κόντρα Χριστοδουλίδης – ΑΚΕΛ για την εξωτερική πολιτική

«Όταν όμως ο πεθερός πλήρωνε την προεκλογική Χριστόφια στη Λεμεσό το 2008 με την ελπίδα πως θα τον διόριζε ...»
Rikkos  |  17:01

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Κίνα παραμένει στην κορυφή του πιο πρόσφατου Δείκτη, κυρίως λόγω του μεγέθους των επενδύσεων που γίνονται στην περιοχή.

EY: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι μόνο μέρος της λύσης για την επίτευξη των στόχων για μηδενικές εκπομπές αερίων

Για να υλοποιηθεί το σενάριο του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, οι επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα πρέπει να ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X