ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 09:42
 

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στηρίζουν την πρωτοβουλία Movember Cyprus

Σκοπός της ενέργειας ήταν η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του κοινού για τον καρκίνο του προστάτη και των όρχεων

Δελτίο Τύπου

Με σύνθημα «Μαζί αλλάζουμε το πρόσωπο του ανδρικού καρκίνου» και με σήμα το μουστάκι, oι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στήριξαν το Movember Cyprus, φιλοξενώντας το MAN VAN, ένα κινητό barber shop-πρωταγωνιστή της εκστρατείας στην Κύπρο, στο κατάστημα της Έγκωμης. Σκοπός της ενέργειας ήταν η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του κοινού για τον καρκίνο του προστάτη και των όρχεων.

Το MAN VAN στήθηκε στον χώρο στάθμευσης της Υπεραγοράς και πολλοί ήταν οι άνδρες που έδειξαν ενδιαφέρον για την όμορφη αυτή πρωτοβουλία. Εκτός από τις υπηρεσίες ξυρίσματος που προσφέρθηκαν σε όσους το επιθυμούσαν, στο κινητό barber shop διατέθηκαν προϊόντα προς πώληση και κουπόνια εισφοράς, καθώς και πλούσιο προωθητικό υλικό της καμπάνιας.

Τα υψηλά ποσοστά ανδρών που προσβάλλονται από καρκίνο του προστάτη και των όρχεων, αλλά και ο σοβαρός αντίκτυπος που έχει η ασθένεια στην ψυχική τους υγεία, οδήγησε μια παρέα νέων στην Αυστραλία να δημιουργήσουν το κίνημα Movember. Έτσι, από τις λέξεις «moustache» και «November» προέκυψε το όνομα του κινήματος, μέσω του οποίου άνθρωποι σε όλον τον κόσμο αφυπνίζονται, ευαισθητοποιούνται, ενημερώνονται.

Το Movember καλεί κάθε Νοέμβριο τους άνδρες να μεγαλώνουν τα μουστάκια τους για έναν μήνα, συμμετέχοντας σε εκστρατείες για την οικονομική ενίσχυση των δράσεων ενημέρωσης, με στόχο την έγκαιρη διάγνωση, την πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου και των επιπτώσεών του.

Αυτοί είναι και οι στόχοι του Movember Cyprus, η βελτίωση δηλαδή της ζωής των αγαπημένων μας ανθρώπων, του πατέρα, του αδερφού, του συντρόφου, του φίλου μας. To Movember Cyprus διοργανώνεται από το Round Table 1 Λευκωσίας και την μπύρα ΚΕΟ σε συνεργασία με το Movember Foundation.

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δηλώνουν «παρών» σε τέτοιου είδους ενέργειες και εύχονται το πρόσωπο του ανδρικού καρκίνου να αλλάξει σύντομα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Μέχρι τα ημιορεινά έφτασε το χιόνι

«Μα καλά ποιος του απαγορεύει, του χιονιά, να κατεβεί, ως τη Λάρνακα;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  17:09

Γερμανικά ΜΜΕ: Περικοπές ευρωπαϊκών κονδυλίων προς την Τουρκία

«Kύριε Μπορέλ, πείτε το στον σουλτανίσκο που λιγόστεψαν οι μέρες του, σήμερα που θα είναι στο σπίτι σας! ...»
ΑΚΑ  |  11:20

«Η Κύπρος παρακολουθεί με σύνεση τις γεωστρατηγικές ανακατατάξεις στην περιοχή»

«Ο άνθρωπος χωρίς προσωπικότητα πότε θα πάει σπίτι του; »
ΑΚΑ  |  11:17

Κλοπή κατοικίας με λεία 7 χιλ. ευρώ και χρυσαφικά

«ΚΛΟΠΗ ….. κατοικίας ;;; Έκλεψαν κατοικία; Ή μήπως ΔΙΑΡΡΗΞΗ κατοικίας ;;; Πόσο ΠΤΩΧΗ διατύπωση !!! ...»
YIANNOULIS  |  10:51

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Κίνα παραμένει στην κορυφή του πιο πρόσφατου Δείκτη, κυρίως λόγω του μεγέθους των επενδύσεων που γίνονται στην περιοχή.

EY: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι μόνο μέρος της λύσης για την επίτευξη των στόχων για μηδενικές εκπομπές αερίων

Για να υλοποιηθεί το σενάριο του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, οι επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα πρέπει να ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X