ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οικιστικά ακίνητα σε μειωμένες GoDeals τιμές

Δελτίο Τύπου

Οι GoDeals προσφορές συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, με την Gordian να περιλαμβάνει όλο και περισσότερα ακίνητα σε τιμές πιο προσιτές από ποτέ. Τα ακίνητα του χαρτοφυλακίου GoDeals αφορούν ακίνητα για όλες τις χρήσεις, όπως οικιστικά οικόπεδα/τεμάχια, κατοικίες, καθώς επίσης και εμπορικά, βιομηχανικά, τουριστικά και αγροτικά ακίνητα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον σημειώνουν οι οικιστικές επιλογές του χαρτοφυλακίου που αποτελούν ιδανικές λύσεις είτε για ιδιοκατοίκηση είτε για επένδυση.

Μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές αφορούν:

Οικιστικό Τεμάχιο στη Λακατάμια, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά οικιστικό τεμάχιο στη συνοικία Άγιος Νικόλαος, Λακατάμια. Βρίσκεται 260 μ. από τη λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου και 850 μ. από τη λεωφόρο Αγίου Γεωργίου. Το τεμάχιο έχει εμβαδόν 3,159 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 80%. Επωφελείται από πρόσοψη 12 μ.. Προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Λακατάμιας.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου έχει μειωθεί από €390.000 στις €340.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Οικιστικό Οικόπεδο στον Άγιο Τύχωνα, Λεμεσό

Το ακίνητο αφορά οικιστικό οικόπεδο στον Άγιο Τύχωνα. Βρίσκεται 550 μ. από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας και 180 μ. από το κέντρο της κοινότητας. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 873 τ.μ., συντελεστή δόμησης 50% και πρόσοψη δρόμου 35 μ.. Προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Λεμεσού.

Η μειωμένη τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €250.000 από €280.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κατοικία 2 υπνοδωματίων στο Αυγόρου, Αμμόχωστος

 

Το ακίνητο αποτελείται από μια κατοικία 2 υπνοδωματίων στο Αυγόρου, που βρίσκεται μόλις 3 λεπτά οδικώς από το κέντρο του Αυγόρου και 20 λεπτά από την παραλία. Η κατοικία αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και δύο χώρους στάθμευσης. Είναι χτισμένη σε ένα μεγάλο τεμάχιο με εμβαδόν 2,114 τ.μ.. Η κατοικία ανακαινίστηκε πριν από μερικά χρόνια και επί του παρόντος είναι κενή. Το ακίνητο είναι κοντά σε υπηρεσίες όπως τράπεζα, φαρμακείο, σχολείο, υπεραγορά, καφετέριες και καταστήματα.

Η μειωμένη τιμή του ακινήτου τώρα είναι στις €74.000 από τις €90.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Οικιστικό Τεμάχιο στον Αναλιόντα, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά οικιστικό τεμάχιο στον Αναλιόντα. Βρίσκεται 400 μ. από το κέντρο της κοινότητας και 50 μ. από το δρόμο που συνδέει τον Αναλιόντα με το Λυθροδόντα. Έχει εμβαδόν 11,037 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 60%. Το ακίνητο προσφέρει εγγύτητα σε ανέσεις όπως σχολείο, μίνι μάρκετ, εστιατόρια και καφετέριες.

Η μειωμένη τιμή πώλησης του ακινήτου βρίσκεται στις €245.000 από τις €270.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Οικιστικά Τεμάχια στην Καλαβασό, Λάρνακα

Το ακίνητο αποτελείται από δύο οικιστικά τεμάχια στην Καλαβασό που βρίσκονται 500 μ. από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού και 4 χλμ. από την ακτογραμμή Ζυγίου. Τα τεμάχια έχουν συνολικό εμβαδόν 12,376 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 60%. Προσφέρουν εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο.

Η νέα μειωμένη τιμή πώλησης του ακινήτου είναι από €415.000 που ήταν αρχικά τώρα €352.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα ακίνητα του GoDeals χαρτοφυλακίου της Gordian ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση