ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ελληνική Τράπεζα: Οικονομική ενίσχυση και πακέτο ρουχισμού για πρόωρα νεογνά

H ενέργεια εμπίπτει στην εκστρατεία #HBVOLUNTEERSCHALLENGE

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Πραγματοποιήθηκε στο κτίριο Διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας η παράδοση οικονομικής ενίσχυσης, καθώς και πακέτου με ρουχισμό για πρόωρα νεογνά, που συγκεντρώθηκε από το προσωπικό της Οικονομικής Διεύθυνσης και της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας, προς τον Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα».

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η πιο πάνω ενέργεια εμπίπτει στην εκστρατεία #HBVOLUNTEERSCHALLENGE όπου η Ελληνική Τράπεζα με ευκαιρία την Παγκύπρια Εβδομάδα Εθελοντισμού, προσκάλεσε το προσωπικό όλων των Διευθύνσεών της, στη συμμετοχή εθελοντικών δραστηριοτήτων. Η πρόκληση προέτρεπε την κάθε Διεύθυνση να οργανώσει τη δική της δραστηριότητα, ενθαρρύνοντας την εθελοντική συμβολή του προσωπικού στη συνολική ευημερία της κοινωνίας. Ως αποτέλεσμα, προστίθεται, το προσωπικό της Ελληνικής Τράπεζας ενήργησε με ανιδιοτέλεια και ενθουσιασμό, προχωρώντας με δική του πρωτοβουλία σε περισσότερες από 200 εθελοντικές δράσεις.

Όπως αναφέρεται, η Πρόεδρος του Συνδέσμου «Μωρά Θαύματα» Έλενα Μεγαλέμου Τριανταφυλλίδη, ευχαρίστησε τους διοργανωτές καθώς και το προσωπικό της τράπεζας και ενημέρωσε ότι το ποσό θα αποτελέσει μέρος της αξίας του συνολικού ποσού των €6.000 για την αγορά 20 καλυμμάτων θερμοκοιτίδων, τα οποία θα προσφερθούν ως δωρεά στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Νοσοκομείου Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ, στη Λευκωσία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση