ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Όμιλος Φώτος Φωτιάδης - Όμιλος ΚΕΑΝ: Συνεργασία για άλλα 10 χρόνια

Η ανανέωση αυτή επικυρώνει τη σταθερή και εποικοδομητική συνεργασία μας, ανέφερε ο κ. Κρις Μαρκίδης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η ισχυρή συνεργασία του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης και του Ομίλου ΚΕΑΝ συνεχίζει για τα επόμενα δέκα χρόνια, προσβλέποντας σε νέες και μεγαλύτερες επιτυχίες στην τοπική αγορά. Οι δύο οργανισμοί, έχουν πρόσφατα προχωρήσει στην επέκταση της στρατηγικής τους συμφωνίας, επισφραγίζοντας έτσι τη δυναμική επιχειρηματική τους συμμαχία, η οποία καταγράφει 20 χρόνια ιστορίας.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι η επιτυχημένη και εδραιωμένη συνεργασία μας, η οποία στηρίζεται στην αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη με γνώμονα την επαγγελματική εμπειρία, την υψηλή τεχνογνωσία και την οργανωτική αποτελεσματικότητα, θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα και την περαιτέρω ανάπτυξη των δύο οργανισμών», δήλωσε ο κ. Αλέξης Φωτιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης.

Σε σχετικές δηλώσεις του, ο κ. Κρις Μαρκίδης, Director του Ομίλου ΚΕΑΝ είπε: «Η ανανέωση αυτή επικυρώνει τη σταθερή και εποικοδομητική συνεργασία μας με ένα αξιόπιστο και καταξιωμένο συνεργάτη, η οποία στηρίζεται σε κοινές αξίες και σε υψηλά επίπεδα επαγγελματισμού», ενώ υπογράμμισε ότι οι δύο εταίροι προσβλέπουν σε μεγαλύτερα επιτεύγματα σε έναν απαιτητικό τομέα που ολοένα μεταβάλλεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση