ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:26
 

ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ και ΠΑΣΥΚΑΦ συνοδοιπόροι σε ένα ακόμη ταξίδι ζωής και ανθρωπιάς

Η εκδήλωση «ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΖΩΗ» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, στο πάρκο της Ακρόπολης, στη Λευκωσία

Δελτίο Τύπου

Ένα ταξίδι που ξεκίνησε εδώ και αρκετά χρόνια με την επισφράγιση της συνεργασίας που θεσμοθετήθηκε μεταξύ της ΟΠΑΠ ΚΎΠΡΟΥ και του ΠΑΣΥΚΑΦ. Ακολουθώντας η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ την υπόσχεσή της, στέκεται διαρκώς δίπλα στους συνανθρώπους μας που πάσχουν από καρκίνο και στηρίζει κάθε χρόνο την εκστρατεία ενημέρωσης και οικονομικής ενίσχυσης του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Με όραμα να ζήσουμε σε μία κοινωνία απαλλαγμένη από τον καρκίνο και έχοντας ως αποστολή τη διασφάλιση και βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, που ήρθαν αντιμέτωποι με την ασθένεια αυτή, ο ΠΑΣΥΚΑΦ και η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ μένουν πιστοί στο πολύτιμο έργο τους προσφέροντας έμπρακτη στήριξη και περισσή αγάπη σε άτομα που το έχουν ανάγκη.

Η εκδήλωση «ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΖΩΗ» , που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, στο πάρκο της Ακρόπολης, στη Λευκωσία, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη. Απλόχερα η κοινωνία μας απέδειξε για ακόμη μια φορά τη θέλησή της για προσφορά και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα αγάπης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης του ΠΑΣΥΚΑΦ. Εκπρόσωπός του τόνισε ότι η συμμετοχή και όποια χειρονομία καρδιάς, δίνουν τη δυνατότητα στον Σύνδεσμο να συνεχίσει το πολύμορφο έργο του ενώ παράλληλα ενισχύει τη δύναμη και την αντοχή των συνανθρώπων μας που βιώνουν τον καρκίνο.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου, ως μεγάλος χορηγός και υποστηρικτής όλων των σχετικών εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΖΩΗ», διοργάνωσε με επιτυχία τη δραστηριότητα «ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ». Η δραστηριότητα αυτή άρεσε ιδιαίτερα στους μικρούς μας φίλους καθώς με τις χειροτεχνίες, τη ζωγραφική και τις κατασκευές που περιλάμβανε, τους έδωσε την ευκαιρία να εντυπωσιάσουν με τις δημιουργίες τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κ. Ειρήνη Γεωργίου εκ μέρους του Υπουργείου Υγείας, ο Επίτροπος Εθελοντισμού Γιάννης Γιαννάκης ο Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους και πολλοί άλλοι αξιωματούχοι της πολιτείας.

Βάζοντας το δικό μας λιθαράκι με την προσφορά των 2 ευρώ, πορευόμαστε μαζί στη Ζωή!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Επιτέθηκαν σε εθνοφρουρούς σε φυλάκιο της Ε.Φ στον Παχύαμμο

«Είναι φως φανάρι ότι η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Κύπρο δεν είναι αναγκαία. Τα καταφέρνουμε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:41

Στις κεντρικές φυλακές η απάντηση για τις παρεμβολές κινητών

«Στην προσπάθεια να απενεργοποιήσουν τα κινητά τηλέφωνα των φυλακισμένων που έχουν στην κατοχή τους παράνομα, ...»
Χάρις  |  22:58

Υπερπληθυσμός στις Κεντρικές Φυλακές

«Λυπάμαι που το σάπιο σωφρονιστικό μας σύστημα και οι άχρηστοι κρατικοί μηχανισμοί μας, αναγκάζουν ανθρώπους ...»
ναταλία  |  22:31

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Άσπονδοι φίλοι ή περιπαίζουν μας ούλλους;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  20:16

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

KPMG Enterprise European Family Business Barometer 2019: Έτοιμες να παραδώσουν τα ηνία στην επόμενη γενιά οι ευρωπαϊκές οικογενειακές επιχειρήσεις

KPMG Enterprise European Family Business Barometer 2019: Έτοιμες να παραδώσουν τα ηνία στην επόμενη γενιά οι ευρωπαϊκές οικογενειακές επιχειρήσεις

Το 35% πιστεύει ότι η βασική προτεραιότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) πρέπει να είναι η ολοκλήρωση της ενιαίας ευρωπαϊκής ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X