ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

P-ΕnergyMax: Τα νέα, ανώτερης ποιότητας, καύσιμα από την Πετρολίνα

Σας δίνουν την ενέργεια να πάτε ακόμη πιο μακριά

Δελτίο Τύπου

Η Πετρολίνα, εδώ και 60 χρόνια, διαχρονικά και σταθερά, βρίσκεται παντού όπου ο Κύπριος δημιουργεί, σε κάθε νέο ξεκίνημα, σε κάθε διαδρομή… Με στρατηγικό προγραμματισμό, έρευνα και προσήλωση στην ποιότητα αλλά και στον άνθρωπο, αναζητεί συνεχώς νέους τρόπους αναβάθμισης των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει.

Σήμερα, η Πετρολίνα παρουσιάζει τα νέα, ανώτερης ποιότητας καύσιμα κίνησης, Petrolina EnergyMax (P-EnergyMax), με πρόσθετο τελευταίας τεχνολογίας. Τα καύσιμα P-EnergyMax μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία του κινητήρα, στη μείωση των εκπομπών ρύπων και να προσφέρουν στον οδηγό περισσότερα χιλιόμετρα με κάθε γέμισμα*.

Με την προσθήκη του νέου, υψηλών προδιαγραφών, πρόσθετου και με τη συνεχή χρήση του, τα νέα καύσιμα κίνησης P-EnergyMax παρέχουν:

  • Ποιότητα: Διατηρούν την καθαρότητα του κινητήρα και τον προστατεύουν από τη διάβρωση, εξασφαλίζοντάς του μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
  • Απόδοση: Βοηθούν στην απομάκρυνση επιβλαβών καταλοίπων που συσσωρεύονται στον κινητήρα, συμβάλλοντας στη μεγαλύτερη αποδοτικότητα του κινητήρα.
  • Λιγότερους Ρύπους: Βοηθούν στη μείωση των εκπομπών ρύπων.
  • Οικονομία: με τη προστασία και διατήρηση της καθαρότητας του κινητήρα μπορούν να προσφέρουν πιο πολλά χιλιόμετρα με κάθε γέμισμα. *

Τα καύσιμα P-EnergyMax διατίθενται σε αμόλυβδη βενζίνη 95 και 98 οκτανίων και σε πετρέλαιο κίνησης EuroDiesel, χωρίς επιπρόσθετο κόστος.

(* Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα μας καύσιμα κίνησης στο www.petrolina.com.cy)

Επιπρόσθετα, οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις υψηλών ευρωπαϊκών προδιαγραφών και τελευταίας τεχνολογίας της Πετρολίνα στο Βασιλικό, της δίνουν την δυνατότητα να προσφέρει στον καταναλωτή προϊόντα ανώτερης ποιότητας, τηρώντας παράλληλα όλες τις ασφαλιστικές δικλείδες για την προστασία του περιβάλλοντος. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Πετρολίνα είναι η πρώτη κυπριακή εταιρία που επένδυσε σ’ ένα τόσο μεγάλο και πρωτοποριακό έργο στην Κύπρο.

Το όραμα της Πετρολίνα διαχρονικά, ήταν να πρωτοπορεί και να γίνεται κινητήριος δύναμη στα οικονομικά και επιχειρηματικά δρώμενα της χώρας, συνεισφέροντας παράλληλα στην οικονομία της χώρας μας. Η επένδυση σε νέα πρωτοποριακά προϊόντα, υπηρεσίες και υποδομές έχει ως αποτέλεσμα να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας στους καταναλωτές, σε ανταγωνιστικές τιμές, παραμένοντας στην κορυφή της κυπριακής αγοράς, με σεβασμό στον Κύπριο καταναλωτή και το περιβάλλον, κάνοντας το «Μαζί κινούμε την Κύπρο» όχι απλά ένα μότο, αλλά μια καθημερινή πραγματικότητα για περισσότερο από 60 χρόνια.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση