ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Π. Νικολάου: Θεωρούμε την Τρ. Κύπρου εταιρεία τεχνολογίας και όχι τράπεζα

Με όποιο τρόπο μπορεί, η Τράπεζα επενδύει στην τεχνολογική εξέλιξη σχολίασε ο CEO της BOC

Του Παναγιώτη Ρουγκάλα

Του Παναγιώτη Ρουγκάλα

Τη θέση πως η Τράπεζα Κύπρου είναι εταιρεία τεχνολογίας και όχι μόνο τράπεζα εξέφρασε ο CEO της Τράπεζας Κύπρου, Πανίκος Νικολάου, σημειώνοντας παράλληλα πως για την Τράπεζα Κύπρου η τεχνολογία είναι το μέλλον της.

Στο πλαίσιο παρουσίασης της νέας υπηρεσίας - προϊόν της Τράπεζας με το όνομα «QuickHub», ο κ. Νικολάου υπέδειξε ότι, περίπου μισό εκατομμύριο χρήστες χρησιμοποιούν μηνιαίως το app της Τράπεζας Κύπρου.

Την ίδια ώρα, υπογράμμισε ότι με όποιο τρόπο μπορεί, η Τράπεζα επενδύει στην τεχνολογική εξέλιξη. Παρουσιάζοντας κάποια στατιστικά, συνολικά 427 χιλιάδες χρήστες χρησιμοποιούν το app της BOC μηνιαίως, με συναλλαγές που φτάνουν τα 50 εκατ. ευρώ. «Ένας στους δυο Κύπριους είναι χρήστης του app της Τράπεζας Κύπρου», σχολίασε σχετικά.

Συμπλήρωσε δε, πως, το 94% των υπηρεσιών της Τράπεζας Κύπρου είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικά. Τέλος, ο κ. Νικολάου «άπλωσε χέρι» και στην πολιτεία, λέγοντας πως θέλει το αρμόδιο Υπουργείο να συνεργαστεί για να εξελιχθεί τεχνολογικά η χώρα και να «πάει μπροστά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Παναγιώτη Ρουγκάλα

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση