ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Παραλείψτε τις ουρές αυτό το Black Friday και ψωνίστε online από το Fetch!

Δελτίο Τύπου

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Fetch Marketplace πραγματοποιεί ένα από τα μεγαλύτερα και απίθανα Black Friday, με περισσότερα από 200 καταστήματα και χιλιάδες προϊόντα σε εκπτώσεις που αγγίζουν έως και το 50%.

Το Fetch Marketplace είναι η πρώτη online πλατφόρμα στην Κύπρο που διευκολύνει τις ηλεκτρονικές σας αγορές και ταυτόχρονα μειώνει τον χρόνο παράδοσης όπως δεν έχετε βιώσει ποτέ.

Στα δύο χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Κυπριακή αγορά, η πλατφόρμα Fetch έχει ήδη εντάξει περισσότερα από 800 συνεργαζόμενα καταστήματα, πάνω από 400,000 μοναδικά προϊόντα λιανικής και περισσότερους από 30 τομείς στο Retail, όπου μπορείτε να επιλέξετε, να αγοράσετε και να τα παραλάβετε στην πόρτα σας σε χρόνο ρεκόρ.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο καταναλωτής έχει την επιλογή υπηρεσίας παράδοσης Fetch Now, για αποστολή και παραλαβή της παραγγελίας εντός μίας ώρας, δεδομένου ότι κατάστημα βρίσκεται στην πόλη σας.

Σε περίπτωση που το κατάστημα που θέλετε να ψωνίσετε δεν βρίσκετε στην επαρχία σας, τότε μπορείτε να επιλέξετε την υπηρεσία παράδοσης GAP AKIS Express, για αποστολή και παραλαβή στην πόρτα σας ή σε ένα από το 100 καταστήματα GAP AKIS Express Παγκύπρια.

Αυτό το Black Friday βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα στις καλύτερες τιμές της χρονιάς.

Για την απόλυτη στρατηγική πώς να ψωνίσετε αυτό το Black Friday δείτε την ανάρτηση μας στα social media μας.

Κάντε τις αγορές σας μέσα από το fetch.com.cy ή απλά κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή για iOS ή Android. https://fetch.com.cy/apps.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση