ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Παραμένει μέχρι νεωτέρας η Μ.Παντελίδου της Wargaming στο ΔΣ της Ελληνικής

Δεν θα αναλάβει νέα καθήκοντα στην εταιρεία τεχνολογίας και θα παραμείνει μέχρι να λάβει εγκρίσεις ο κ. Χατζησταυρής

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Παραμένει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής η κα. Μαριάννα Παντελίδου Νεοφύτου, εκπρόσωπος της Wargaming Group Limited μέχρι νεωτέρας.

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση, η Μη Εκτελεστική Διοικητική Σύμβουλος της Τράπεζας κα. Μ. Παντελίδου, εκπρόσωπος της Wargaming Group Limited στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας, έχει κοινοποιήσει στην Τράπεζα ότι δεν θα αναλάβει επιπρόσθετα καθήκοντα στη Wargaming και, ως εκ τούτου, δεν θα παραιτηθεί από το Δ.Σ. της Τράπεζας.

Η κ. Παντελίδου θα παραμείνει μέχρις ότου ο συνάδελφός της στη Wargaming, κ. Χριστόδουλος Χατζησταυρής, λάβει την απαιτούμενη εποπτική έγκριση για να ενταχθεί στο Δ.Σ. της Τράπεζας και την αντικαταστήσει στο Δ.Σ., ή μέχρις ότου ο διορισμός της λήξει αλλιώς σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού της Τράπεζας.

Υπενθυμίζεται πως, την 27η Σεπτεμβρίου σύμφωνα με ανακοίνωση που είχε γίνει στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, η κ. Παντελίδου εκπροσωπώντας τη Wargaming Group από το Δεκέμβριο του 2013 στο ΔΣ της τράπεζας, έχει κοινοποιήσει στην Ελληνική ότι, καθώς θα αναλάβει επιπρόσθετα καθήκοντα στη Wargaming το 2023, είχε δηλώσει παραίτηση από το ΔΣ της τράπεζας με ισχύ από την 31η Δεκεμβρίου 2022 ή, νωρίτερα.

Ο συνάδελφός της στη Wargaming, Χριστόδουλος Χατζησταυρής, όταν λάμβανε την απαιτούμενη εποπτική έγκριση θα την αντικαθιστούσε στο ΔΣ της τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση