ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Parklane: Παίρνει παράταση η συμφωνία με την Invel

Για τις 15 Μαρτίου έχει οριστεί η ολοκλήρωση due diligence και τελικών δεσμευτικών συμφωνιών

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την παράταση στην ολοκλήρωση της εξαγοράς του Parklane, ανακοίνωσε η εταιρεία C.C.C Tourist Enterprises Public Company Ltd. Η εξαγορά η οποία υπόκειται, μεταξύ άλλων, στην ολοκλήρωση της μελέτης δέουσας επιμέλειας «due diligence» και τελικών δεσμευτικών συμφωνιών, έχει παραταθεί μέχρι και τις 15 Μαρτίου 2021. Η προηγούμενη ημερομηνία η οποία είχε οριστεί ήταν η 23η Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2020 η εταιρεία C.C.C. Tourist Enterprises Public Company Ltd, η οποία κατέχει το 24,98% των εκδομένων μετοχών της εταιρείας Parklane Hotels Limited (η «Parklane»), είχε ανακοινώσει ότι μαζί με την εταιρεία Emerald Coast Properties Ltd (η «Emerald»), η οποία κατέχει το 75,02% των εκδομένων μετοχών της Parklane, έχουν υπογράψει Μνημόνιο Συναντίληψης με την εταιρεία Invel Real Estate Management (Cyprus) Ltd, με το οποίο της παρέχουν αποκλειστικό δικαίωμα να προχωρήσει στην μελέτη δέουσας επιμέλειας «due diligence», και εάν ικανοποιηθεί να προχωρήσει στην εξαγορά του 100% των εκδομένων μετοχών της εταιρείας Parklane. Σημειώνεται ότι η Invel Real Estate είναι ο βασικός μέτοχος της Prodea Investments και των ξενοδοχείων «The Landmark Nicosia» και «Aphrodite Hills Resort»

Σύμφωνα με το Μνημόνιο Συναντίληψης, με την ολοκλήρωση της εξαγοράς των μετοχών η Εταιρεία θα διαθέσει το 24,98% των εκδομένων μετοχών που κατέχει στην Parklane, έναντι του αντίτιμου των €22,50 εκατομμύρια. Από την συναλλαγή υπολογίζεται να προκύψει κέρδος, το οποίο θα μπορεί να υπολογιστεί μόνο μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς των μετοχών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση