ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΠΑΣΙΚΑ: 48ωρη αναστολής λειτουργίας των κέντρων αναψυχής στην Πάφο

Aδύνατη η λειτουργία των χώρων με βάση τα δεδομένα υποστηρίζει ο σύνδεσμος

ΚΥΠΕ

Την αναστολή λειτουργίας των κέντρων αναψυχής στην Πάφο, ανακοινώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής ΠΑ.ΣΙ.Κ.Α., σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η Επαρχιακή Επιτροπή ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. Πάφου με αφορμή τις καταγγελίες στις οποίες έχει προβεί η Αστυνομία Πάφου σε βάρος αρκετών Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής της Επαρχίας, δηλώνει ότι ενόψει συνάντησης που θα διευθετηθεί εντός της μέρας μεταξύ του Αστυνομικού Διευθυντή Πάφου κ. Νίκου Πενταρά και αξιωματούχων του ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α., έχει αποφασιστεί η αναστολή της λειτουργίας των Κέντρων Αναψυχής της τουριστικής περιοχής, του εμπορικού κέντρου Πάφου, καθώς και αυτά της Αγίου Αντωνίου για Δευτέρα και Τρίτη 29.03.21 και 30.03.21 αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι λόγοι για λήψη της σοβαρής αυτής απόφασης είναι η διαφωνία ως προς τον τρόπο που ερμηνεαι το πρωτόκολλο από κάποια μέλη του Σώματος, οι καταγγελίες και οι πολύ ψηλές ποινές που προνοούνται και καθιστούν αδύνατη τη λειτουργία των χώρων με βάση αυτά τα δεδομένα.

Οι εκπρόσωποι της Επαρχιακής Επιτροπής ευελπιστούν ότι μετά την επικείμενη συνάντηση με την ηγεσία της Αστυνομικής Δύναμης Πάφου θα διασαφηνιστούν όλα ώστε να επανέλθει η ομαλότητα και η εύρυθμη λειτουργία των χώρων, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση