ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 19:55
 

ΠΑΣΥΔΙΞΕ: Πρωτόγνωρες προκλήσεις απαιτούν ψηλό αίσθημα συλλογικής ευθύνης

Kαλεί όλους «να προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα. Στόχοι, προγραμματισμοί, σχεδιασμοί και πλάνα δράσης τίθενται υπό δραστική επαναξιολόγηση

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ο ΠΑΣΥΔΙΞΕ εκφράζει, με ανακοίνωσή του, ευαρέσκεια και ικανοποίηση για το ψηλό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης εκ μέρους όσων επαγγελματιών του τουρισμού έθεσαν τα καταλύματα τους στη διάθεση του κράτους για φιλοξενία επαναπατρισθέντων υπό 14-ήμερο περιορισμό.

Ευχαριστίες εκφράζονται επίσης προς το διευθυντικό και όλο το προσωπικό που επιτελεί στο ακέραιο το καθήκον υπό άκρως ιδιάζουσες συνθήκες. Το ψηλό αίσθημα ευθύνης στις τόσο δύσκολες στιγμές που διέρχεται ο κλάδος, αλλά και ολόκληρη η χώρα, αποτελούν το παράδειγμα προς μίμηση, όπως αναφέρεται.

«Αυτό το ψηλό αίσθημα συλλογικής ευθύνης θα είναι πλέον η πυξίδα για να αντιμετωπιστεί η πρωτοφανής κρίση, που προβλέπεται να διαφοροποιήσει εκ βάθρων τον τομέα του τουρισμού, γεγονός που θα απαιτήσει απ’ όλους το μέγιστο των αντοχών. Προς το παρόν, είναι αναγκαίο να ακολουθούνται οι οδηγίες των ειδικών για κατ’ οίκον περιορισμό και διακίνηση μόνο για τα άκρως απαραίτητα», προστίθεται.

Ο ΠΑΣΥΔΙΞΕ καλεί όλους «να προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα. Στόχοι, προγραμματισμοί, σχεδιασμοί και πλάνα δράσης τίθενται υπό δραστική επαναξιολόγηση. Η κρίση, ως γνωστό όμως έχει και ευκαιρίες που πρέπει έγκαιρα να διαγνωστούν, αφού τίποτε δεν θα είναι όπως προηγουμένως στις ταξιδιωτικές συμπεριφορές».

«Όσο δύσκολες και να φαίνονται οι επόμενες βδομάδες, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι με ψηλό αίσθημα ευθύνης και συλλογικότητα ο τομέας, όχι μόνο θα τα καταφέρει και θα ανακάμψει, μπορεί παράλληλα να διαφοροποιηθεί προς ένα πιο ποιοτικό και πιο αειφόρο προορισμό», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:04

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:03

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Αγαπητέ levant, ανεξαρτήτως του αν έχεις δίκιο ή όχι, προτιμότερο να βάλεις την γλώσσα-δηλητήριο στην ...»
Ad Veritatum  |  10:23

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Ο διεφθαρμένος, διαπλεκόμενος υπηρέτης της ολιγαρχίας, αντί να επιβάλει έγκαιρα προληπτικά μέτρα δηλ. ...»
levant  |  18:41

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X