ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΠΑΣΥΞΕ: Ζητά την ψήφιση του Νόμου Περί Κρατικών Εγγυήσεων πριν τη διάλυση της Βουλής

Απογοήτευση του οργανισμού για την απόφαση της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών

ΚΥΠΕ

Έκκληση στα κοινοβουλευτικά κόμματα, όπως «κάνουν δεύτερες σκέψεις και να λειτουργήσουν με διαδικασίες του κατεπείγοντος ώστε να προχωρήσουν στην προώθηση του Νόμου για ψήφιση από την ολομέλεια, πριν την διάλυση της Βουλής, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της ρευστότητας επιχειρήσεων που επηρεάστηκαν από την πανδημία του κορωνοϊου, προκειμένου να αποφύγουμε περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης στην οικονομία, με απρόβλεπτες συνέπειες για τον τόπο και την κοινωνία» απευθύνει ο ΠΑΣΥΞΕ.

Ο ΠΑΣΥΞΕ, σύμφωνα με σχετική σημερινή ανακοίνωση εκφράζει τη λύπη και απογοήτευση του για την απόφαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής οικονομικών να παραπέμψει στην επόμενη Βουλή, το Νόμο Περί Κρατικών Εγγυήσεων σε Επιχειρηματικά Δάνεια.

«Ο ΠΑΣΥΞΕ θεωρεί ότι η ψήφιση του υπό αναφορά Νόμου θα παρέχει άμεσα ρευστότητα στις επιχειρήσεις που τόσο την έχουν ανάγκη μετά από ενάμιση χρόνο πλήρους απραξίας», προστίθεται.

Η οικονομία του τόπου και ιδιαίτερα ο τουρισμός, αναφέρει τέλος ο ΠΑΣΥΞΕ, δέχονται ήδη ισχυρές πιέσεις λόγω της πανδημίας, ενώ η αβεβαιότητα συνεχίζεται και η ρευστότητα στερεύει, αυξάνοντας τον βαθμό δυσκολίας στην προσπάθεια για ανάκαμψη, καταλήγει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση