ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πέντε αστέρια GREEN NCAP για το Hyundai Kona Electric

Το απόλυτα ηλεκτρικό μικρό SUV της Hyundai απέσπασε την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία στις δοκιμές

Δελτίο Τύπου

  • Το Kona Electric, το απόλυτα ηλεκτρικό μικρό SUV της Hyundai απέσπασε την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία στις δοκιμές Green NCAP.
  • To Green NCAP είναι ανεξάρτητος οργανισμός που εξετάζει και βαθμολογεί ενεργειακή αποτελεσματικότητα και εκπομπές ρύπων.
  • Το Kona Electric είναι το δεύτερο ηλεκτρικό όχημα με μπαταρία της Hyundai που αποσπά την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία Green NCAP, μετά το IONIQ Electric, το 2019.

Η υψηλότερη δυνατή βαθμολογία δόθηκε στο Hyundai Kona Electric, σε πρόσφατες δοκιμές του Green NCAP, του ανεξάρτητου οργανισμού που εξετάζει και βαθμολογεί οχήματα βάσει της ενεργειακής αποτελεσματικότητας και τις εκπομπές ρύπων τους.

Η βαθμολόγηση βασίστηκε σε τρεις παράγοντες, καθένας από τους οποίους περιλάμβανε συγκεκριμένες μετρήσεις: καθαρό αέρα, ενεργειακή αποτελεσματικότητα και αέρια θερμοκηπίου. Σαν όχημα με μηδενικούς ρύπους, το Kona Electric πήρε την υψηλότερη βαθμολογία για τον καθαρό αέρα και τα αέρια θερμοκηπίου. Εντυπωσιακά υψηλή βαθμολογία πήρε επίσης για την ενεργειακή αποτελεσματικότητα.

Μεταξύ 24 οχημάτων που κρίθηκαν το 2020, το Kona Electric είναι το μόνο, με άλλο ένα, που απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία. Στην αναφορά του, το Green NCAP αναφέρει σχετικά: “Όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα ηλεκτρικά οχήματα, δεν υπάρχουν εκπομπές ρύπων και το Kona Electric πήρε όλους τους βαθμούς για καθαρό αέρα και αέρια θερμοκηπίου. Ακόμα και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα καταναλώνουν ενέργεια για να κινηθούν, αλλά η αποτελεσματικότητα του Kona Electric του χάρισε την υψηλότερη βαθμολογία: <30kWh/100 χλμ.”

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που το Kona Electric απέσπασε την τιμητική αυτή διάκριση. Αυτό υπογραμμίζει ότι το SUV μας δεν είναι μόνο φιλικό προς το περιβάλλον αλλά και ένα ισχυρό προϊόν με εξαιρετικές αποδόσεις και επιδόσεις”, δήλωσε ο Andreas-Christeph Hofmann, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ και Προϊόντων της Hyundai Motor Europe. “Αυτή η επιτυχία αποτελεί απόδειξη για την πρωτοποριακή μας θέση στην αγορά της αυτοκίνησης του μέλλοντος”, συνέχισε.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Οι πολλοί μετασεισμοί του προϋπολογισμού

«Κάποιοι σωστοί και ηθικοί άνθρωποι με ηγετικά προσόντα χρειάζονται σε αυτόν το τόπο να δημιουργήσουν ...»
Leon  |  10:48

Μ. Σαρρής: Τα ποσά ήταν μεγάλα, οι δεκασμοί μεγάλοι

«Συμπέρασμα. ΟΛΟΙ οι πολιτικοί μας αποδείχτηκαν φαύλοι της αρπαχτής. Απλά πράγματα.»
ΑΚΑ  |  09:30

Συναινετική η υπερψήφιση του Προϋπολογισμού 2021

«Και ερωτώ το αποτυχημένο κόμμα ΔΗΚΟ και το ζημιογώνο ΑΚΕΛ τι θα γινόταν στην Κύπρο αν χθες δεν ψηφιζόταν ...»
ΑΚΑ  |  09:28

Συναινετική η υπερψήφιση του Προϋπολογισμού 2021

«Και ερωτώ το αποτυχημένο κόμμα ΔΗΚΟ και το ζημιογώνο ΑΚΕΛ τι θα γινόταν στην Κύπρο αν χθες δεν ψηφιζόταν ...»
ΑΚΑ  |  09:27

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση