ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πετρολίνα: Παράδοση του Volkswagen T-Roc στην μεγάλη νικήτρια του MyPetrolina App

Το μεγάλο δώρο της ψηφιακής εφαρμογής MyPetrolina, ένα αυτοκίνητο Volkswagen T-Roc, παρέδωσε η Πετρολίνα στην Άντρεα Αχιλλέως, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023, στο πρατήριο Πετρολίνα στην περιοχή του νέου ΓΣΖ στη Λάρνακα, παρουσία στελεχών και συνεργατών της Petrolina (Holdings) Public Ltd και του Διευθυντή της Unicars στη Λάρνακα.

Η παράδοση του αυτοκινήτου, στο πλήρως ανακαινισμένο πρατήριο της Πετρολίνα στο ΓΣΖ, μεταδόθηκε μέσω live link. Το πρατήριο διαθέτει, μεταξύ άλλων, υπερσύγχρονο αυτόματο πλυντήριο οχημάτων αλλά και την επιλογή πλυσίματος του οχήματος στο χέρι με απιονισμένο νερό (sterilized water), σύγχρονο χώρο περιποίησης οχημάτων, Car Spa, όπου παρέχονται υπηρεσίες όπως polish και κερί αυτοκίνητου, καθαρισμός φαναριών, εσωτερικός καθαρισμός αυτοκινήτου με ατμό και βιολογικά προϊόντα καθώς και ανανεωμένο χώρο αναμονής.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το πρατήριο αυτό, είναι το πρώτο πρατήριο στη Κύπρο, στο οποίο έχει εγκατασταθεί υπερσύγχρονος φορτιστής υπερταχείας φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Εκτελεστική Σύμβουλος της Petrolina (Holdings) Public Ltd, κ. Γεωργία Λευκαρίτη, τόνισε ότι η εφαρμογή MyPetrolina αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Πετρολίνα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό σε όλους τους τομείς της εταιρείας, έτσι ώστε να παρέχει καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες προς τους πελάτες της, ανταμείβοντας τις συναλλαγές τους και προσφέροντάς τους την ευκαιρία να είναι πολλαπλά κερδισμένοι.

Γεμάτο εκπλήξεις, όπως έχει υποσχεθεί και τηρήσει το MyPetrolina app, επιβραβεύει τους πιστούς πελάτες και ανταμείβει τις συναλλαγές τους σε πρατήρια Petrolina, Agip και Eni, δίνοντας τους την ευκαιρία να διεκδικήσουν πλούσια δώρα και να επωφεληθούν από αποκλειστικές προσφορές.

H ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας καθώς και των τελευταίων τεσσάρων εβδομαδιαίων τυχερών που χρησιμοποίησαν την εφαρμογή MyPetrolina σε πρατήρια Petrolina, Agip και Eni και κέρδισαν δωροκουπόνια σε καύσιμα κίνησης αξίας €250 ο καθένας, συνολικής αξίας €1000, πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τους Όρους και Προϋποθέσεις Συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια, στην οποία δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλα τα μέλη του MyPetrolina app. Την ορθότητα και διαφάνεια της διαδικασίας διασφάλισαν με την παρουσία τους, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, διευθυντές και προσωπικό της εταιρείας. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά τους μήνες Οκτώβριο μέχρι Δεκέμβριο 2022, αναδείχθηκαν συνολικά 48 εβδομαδιαίοι τυχεροί που κέρδισαν καύσιμα κίνησης συνολικής αξίας 12,000 ευρώ, ένας τυχερός που κέρδισε ένα ταξιδιωτικό πακέτο για δύο με διαμονή στην Αθήνα και ένας τυχερός που κέρδισε ένα Sony PlayStation 5 και το FIFA 23.

Το MyPetrolina app μπορείς να το κατεβάσεις μέσω του App store ή Google Play και να κάνεις εγγραφή ως μέλος δωρεάν.

MyPetrolina app και βγες πολλαπλά κερδισμένος!

www.petrolina.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η BBF παραμένει ακλόνητη στη δέσμευσή της να στηρίζει τις τοπικές κοινότητες που εμπνέουν και συγκινούν με τις δράσεις τους ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ