ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Photos Photiades: Νέες επενδύσεις για το ζυθοποιείο

Επενδύσεις ύψους 2 εκατ. ευρώ στο εμφιαλωτήριο που επιτρέπουν την μείωση της θερμικής ενέργειας και εξοικονόμηση νερού

Δελτίο Τύπου

Συνεχίζει την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων της η Photos Photiades Breweries, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης. Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της εταιρείας, πρόσφατα έχουν ολοκληρωθεί οι επενδύσεις στο εμφιαλωτήριο της, με την εγκατάσταση υπερσύγχρονης τεχνολογίας και νέας γενιάς συστημάτων. Πέραν από την ευελιξία και την αύξηση της παραγωγικότητας, μέσα από την νέα αναβάθμιση του εμφιαλωτηρίου, διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων της και επιτυγχάνεται ο περιορισμός του ανθρακικού της αποτυπώματος. O νέος εξοπλισμός επιτρέπει σημαντική μείωση της θερμικής ενέργειας με ποσοστό που ξεπερνά το 20%, ενώ το σύστημα αυτοματοποίησης ευνοεί μεγάλη εξοικονόμηση νερού με ποσοστό που φθάνει τα 52%.

Μιλώντας για τις νέες επενδύσεις, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Γιώργος Ιεροδιακόνου, τόνισε «Οι επενδύσεις αυτές συμβάλουν στην ενίσχυση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της Photos Photiades Breweries, καθώς και στον ψηφιακό μετασχηματισμό της λειτουργίας της. Επιπλέον, ακόμη και σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, επισφραγίζουν την επιχειρηματική δέσμευση του Ομίλου μας για τη διαρκή εξέλιξη του ζυθοποιείου μας και την εφαρμογή αυστηρών προτύπων ασφάλειας τροφίμων, επιβεβαιώνοντας τον ρόλο του ως εθνικός πρωταθλητής του κλάδου, με υψηλή ανταγωνιστικότητα και κορυφαίας ποιότητας προϊόντα που αλλάζουν το τοπίο της εγχώριας αγοράς ποτού».

Η επένδυση αυτή ύψους 2 εκατ. ευρώ έρχεται σε συνέχεια του επενδυτικού προγράμματος του 2019 ύψους 15 εκατ. ευρώ και με την ολοκλήρωση της, η Photos Photiades Breweries καθίσταται μια από τις πλέον σύγχρονες ζυθοποιίες στον κόσμο, έτοιμη να επιτύχει τους στόχους της για μια βιώσιμη αναπτυξιακή πορεία.

Σήμερα στο ζυθοποιείο της Photos Photiades Breweries, του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, παράγονται μια σειρά από κορυφαία προϊόντα ζύθου, μεταξύ των οποίων η Carlsberg Pilsner, η Carlberg 0.0, η πρώτη ιστορικά κυπριακή μπύρα ΛΕΩΝ, η Krauzer και άλλα εξειδικευμένα malt drinks ειδικά για σκοπούς εξαγωγών.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση