ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πήρε πολεοδομική άδεια και ξεκινά εργασίες το Neo Plaza

Έχουν ήδη κλείσει συμφωνίες για το 60% των διαθέσιμων εμπορικών χώρων ενώ εξελίξεις αναμένονται μέσα στον Σεπτέμβρη με νέες συμφωνίες.

Newsroom K

Πέρασε και εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο η αίτηση για πολεοδομική άδεια για το εκπτωτικό χωριό Neo Plaza στην περιοχή της Κοκκινοτριμιθιάς. Μιλώντας στην «Κ» ο γενικός Διευθυντής του Neo Plaza Σωτήρης Σιγάλας ανέφερε ότι ήδη έχει ανοίξει ο διαγωνισμός για ανέγερση του έργου, ενώ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον πάνω από δέκα κατασκευαστικές εταιρείες. Ο διαγωνισμός κλείνει 9 Σεπτεμβρίου και ακολουθεί η επιλογή της κατασκευαστικής εταιρείας. Το κατασκευαστικό κομμάτι υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσει περί τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ο στόχος της εταιρείας είναι οι εργασίες ανέγερσης του έργου να είναι έτοιμες μέσα σε ορίζοντα εννέα μηνών, ώστε να παραλάβουν οι εταιρείες τα καταστήματα τους και μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου του 2020 το Neo Plaza να ανοίξει για το κοινό και να είναι σε πλήρη λειτουργία.

Έχουν ήδη κλείσει συμφωνίες για το 60% των διαθέσιμων εμπορικών χώρων ενώ εξελίξεις αναμένονται μέσα στον Σεπτέμβρη με νέες συμφωνίες που αφορούν τοπικές και ξένες εταιρείες τόσο τον τομέα του Food and Beverages όσο και καταστήματα ειδών ένδυσης και υπόδησης.

Υπενθυμίζεται ότι στις εταιρείες που έχουν ήδη κλείσει είναι οι αλυσίδες cafe Nero και το Miguel. Σε ό, τι αφορά τον παιδότοπο έχει κλείσει συμφωνία η ελληνική εταιρεία Volta Fun Town. Στο κομμάτι της εστίασης προστίθενται τα McDonanlds και το Amaro Bottega το οποίο θα λειτουργήσει ως ταχυφαγείο. Όσον αφορά τα είδη ένδυσης και υπόδησης έχουν κλείσει η Admiral, Vardas, Skechers, Camel, Prince Oliver, Camel Active, Alba Shoes, Matu France και Anonima. 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:16

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:15

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X