ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οι προαγωγές και οι αφυπηρετήσεις στην ΟΕΒ

Αφυπηρετεί μετά από 41 χρόνια υπηρεσίας ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Κώστας Χριστοφίδης.

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) ανακοινώνει ότι από την 1η Ιανουαρίου 2024 επέρχονται οι ακόλουθες αλλαγές στην Γραμματεία της Οργάνωσης:

Αφυπηρετεί μετά από 41 χρόνια υπηρεσίας ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Κώστας Χριστοφίδης ο οποίος προσελήφθη το 1983 και ανελίχθηκε σε όλες τις ιεραρχικές βαθμίδες, υπηρετώντας με ζήλο και αφοσίωση την κυπριακή επιχειρηματική κοινότητα κερδίζοντας την εκτίμηση και την αναγνώριση από όλους, εντός και εκτός ΟΕΒ. Παραμένει στην διάθεση του Προέδρου και του ΓΔ για να συμβάλει στην ομαλή μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων του, μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Προάγεται στη θέση της Βοηθού Γενικής Διευθύντριας η Λένα Παναγιώτου, η οποία μαζί με τα νέα της καθήκοντα διατηρεί και την διεύθυνση του Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων & Κοινωνικής Πολιτικής στο οποίο είναι Διευθύντρια από το 2017. Η Λένα υπηρετεί στην ΟΕΒ από το 2004, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στην Νομική και τις Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Leeds στην Μεγάλη Βρετανία.

Προάγεται στη θέση του Διευθυντή του Τμήματος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ο μέχρι τώρα Αναπληρωτής Διευθυντής του ίδιου Τμήματος, Πάρης Αναστασίου. Ο Πάρης υπηρετεί στην ΟΕΒ σε διάφορες σημαντικές θέσεις από το 1997, μετά τις σπουδές του στο Accounting & Finance στο Πανεπιστήμιο Southbank του Λονδίνου, ενώ ολοκλήρωσε με επιτυχία και τις; εξετάσεις του Chartered Association of Certified Accountants (ACCA).

Προάγεται στη θέση της Διευθύντριας του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού η μέχρι τώρα Προϊστάμενη του ίδιου Τμήματος, Μαρία Στυλιανού Θεοδώρου. Η Μαρία υπηρετεί στην ΟΕΒ από διάφορες θέσεις ευθύνης από το 2006, με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Leicester και στις Διεθνείς Σχέσεις Εργοδότησης και Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού από το London School of Economics & Political Science (LSE) στη Μεγάλη Βρετανία.

Τις άλλες Διευθυντικές θέσεις στην ΟΕΒ πληρώνουν τα ακόλουθα στελέχη:

- Διευθύντρια Τμήματος Ενέργειας & Περιβάλλοντος η Άντρη Δημητριάδη,
- Διευθυντής Διοίκησης & Οικονομίας ο Αντώνης Φραγκούδης, με
- Προϊστάμενη Διοίκησης η Γιούλα Γυψιώτη και
- Γενικός Διευθυντής ο Μιχάλης Αντωνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η BBF παραμένει ακλόνητη στη δέσμευσή της να στηρίζει τις τοπικές κοινότητες που εμπνέουν και συγκινούν με τις δράσεις τους ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ