ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 18:01
 

Προαγωγές με «άρωμα» γυναίκας στη Baker Tilly South East Europe

Οι δύο γυναίκες αναμένεται να συμβάλουν ουσιαστικά στην περαιτέρω ενίσχυση των εργασιών της εταιρείας, αναφέρει σχετική ανακοίνωση

Δελτίο Τύπου

Σε προαγωγές προχώρησε η Baker Tilly South East Europe. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Stela Ivancheva αναλαμβάνει τη θέση της Director of Transaction & Advisory Services και η Αριάνα Χρίστου τη θέση της Director & Regional Financial Reporting.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, οι δύο γυναίκες αναμένεται να συμβάλουν ουσιαστικά στην περαιτέρω ενίσχυση των εργασιών της Baker Tilly South East Europe.

Αριάνα Χρίστου

Η κ. Αριάνα Χρίστου ξεκίνησε την καριέρα της στη Baker Tilly South East Europe ως εκπαιδευόμενη λογίστρια το 2000.

Η κ. Αριάνα Χρίστου είναι κάτοχος πτυχίου Accounting and Finance. Eίναι μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) και του Association of International Accountants.

Η σταδιακή επέκταση της εταιρείας σε συνδυασμό με την εξέλιξη των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, βρίσκει την Αριάνα να αφοσιώνει την εργασιακή της εμπειρία στον τομέα αυτό, με αποτέλεσμα να μπορεί τώρα να ισχυριστεί ότι είναι η πιο μακροχρόνια, έμπειρη συνεργάτης της εταιρείας.

Η κ. Αριάνα Χρίστου ανέλαβε και διαχειρίστηκε ως επικεφαλής της εφαρμογής του νέου λογισμικού συστήματος του δικτύου των χωρών της Baker Tilly South East Europe, το οποίο ηγείται έως σήμερα.

Stela Ivancheva

Η κ. Stela Ιvancheva έχει περισσότερα από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε θέματα συναλλαγών διεθνών οργανισμών και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε συνεργασία με αξιόλογους διεθνείς συμβουλευτικούς οργανισμούς.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η κ. Stela Ivancheva, εργάστηκε σε μεγάλους ελεγκτικούς οίκους παγκόσμιου φήμης, με τοπικούς και διεθνείς πελάτες, συμπεριλαμβανομένων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, τηλεπικοινωνίες, αρχές ιδιωτικοποίησης και παγκόσμιες εταιρείες μετοχικού κεφαλαίου.

Απέκτησε εκτεταμένη γνώση και εμπειρία, έχοντας διευθυντικό ρόλο σε συμφωνίες και έργα, κυρίως σε θέματα χρηματοοικονομικής δέουσας επιμέλειας, αποτίμησης και άλλες συναφείς υπηρεσίες. Έχει αναπτύξει εξειδικευμένη γνώση στις συγχωνεύσεις και εξαγορές εταιρειών, σε εσωτερικούς ελέγχους, ειδικές έρευνες και ασκήσεις συμμόρφωσης.

Τα τελευταία χρόνια η κ. Stela Ivancheva είχε ενεργό ρόλο και εμπλοκή σε μεγάλο αριθμό συμφωνιών και έργων που σχετίζονται με τον τραπεζικό τομέα όπως δέουσα

επιμέλεια, αποτίμηση, αξιολόγηση των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων, εφαρμογή των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Αναφοράς και διερεύνηση απάτης οικονομικών καταστάσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

«Να μεριμνούν οι εκπαιδευτικοί για την πρωινή προσευχή» λέει το Υπ.Παιδείας

«Με λίγα λόγια η προσευχή είναι εξαναγκασμός »
Gio  |  14:49

#PoliticsBlog Ο Νίκαρος που έγινε Τάσσος και οι κυρώσεις των 28 για την Τουρκία

«Όταν καταφέρουμε, σαν λαός, να σταματήσουμε οι μισοί να κατηγορούμε ή να θεωρούμε τους άλλους μισούς ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  13:57

#PoliticsBlog Ο Νίκαρος που έγινε Τάσσος και οι κυρώσεις των 28 για την Τουρκία

«Μάλλον να κατευνάσουν το θηρίο όχι να το εξημερώσουν γιατί δεν εξημερώνεται!»
Leon  |  13:30

#PoliticsBlog Ο Νίκαρος που έγινε Τάσσος και οι κυρώσεις των 28 για την Τουρκία

«Εδώ δεν μπορούν να εξημερώσουν το θηρίο οι μεγάλες δυνάμεις και μείς ψαχνόμαστε για λύση; Δεν είναι ...»
Leon  |  13:24

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X