ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 14:12
 

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Πελατών της Gan Direct

Στην καλύτερη πρόταση της αγοράς σε τιμή, κάλυψη και εξυπηρέτηση προστέθηκε και η επιβράβευση!

Δελτίο Τύπου

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Πελατών της Gan Direct, σχεδιάστηκε με στόχο να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη των πελατών με άμεσους και πρακτικούς τρόπους. Δυνατότητα συμμετοχής έχουν όλοι οι πελάτες της εταιρείας, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος ή άλλες προϋποθέσεις αφού μπορούν άμεσα να επωφελούνται από ειδικές εκπτώσεις από επαγγελματίες της αγοράς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Τα μέλη συγκεντρώνουν βαθμούς με κάθε αγορά υπηρεσίας από την Gan Direct (νέο συμβόλαιο, ανανέωση, ενοποίηση συμβολαίων κ.λπ.). Ταυτόχρονα, επωφελούνται από τις εκπτώσεις και τις ειδικές τιμές σε ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων υγείας, περιουσίας και αυτοκινήτου που παρέχονται από συνεργάτες της εταιρείας που έχουν επιλεγεί με συγκεκριμένα αυστηρά κριτήρια.

Σήμερα, στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης της Gan Direct συμμετέχουν επαγγελματίες της αγοράς που ειδικεύονται σε θέματα Υγείας [Εξετάσεις Αίματος, Ακτινογραφίες, Οπτικοί, Κλινικές, Φαρμακεία, Φυσιοθεραπευτές], Περιουσίας [Ηλεκτρικές Συσκευές, Λευκά Είδη, Συστήματα Συναγερμού] και Αυτοκινήτου [Πλύσιμο, Ελαστικά, Μπαταρίες, Ηλεκτρολογικά, Μέτρημα Τιμονιού, Επιδιορθώσεις Εξάτμισης, Σταθμοί Βενζίνης (αξεσουάρ αυτοκινήτων π.χ υαλοκαθαριστήρες), Ρυμουλκά, Ταπετσαρίες].

Η διαδικασία συλλογής και εξαργύρωσης είναι απλή: οι πελάτες της Gan Direct επιβεβαιώνοντας τα στοιχεία τους διαδικτυακά, αποκτούν αυτόματα πρόσβαση στον προσωπικό λογαριασμό τους και απολαμβάνουν όλα τα οφέλη του Προγράμματος. Συγκεκριμένα:
• Υπηρεσίες / αγορές: Με την πραγματοποίηση μίας αγοράς, συνδέονται στο λογαριασμό τους και λαμβάνουν έναν μοναδικό αριθμό ενεργοποιώντας την Loyalty Card.
• €1 = 1 ΒΑΘΜΟΣ: Για κάθε €1 που ξοδεύει το μέλος του Προγράμματος κερδίζει 1 βαθμό. Αντίθετα, για κάθε €1 που ξοδεύει η Gan Direct σε περίπτωση απαίτησης, το μέλος χάνει 1 βαθμό. Παράμετρος η οποία εντάσσεται στις βασικές αξίες της εταιρείας για αμοιβαία εμπιστοσύνη, αξιοπιστία και ακεραιότητα.
• Εξαργύρωση: Οι βαθμοί που έχει συγκεντρώσει κάθε μέλος μπορούν να εξαργυρωθούν με αγορές προϊόντων της Gan Direct που θα γίνουν διαδικτυακά (πχ. ανανέωση συμβολαίου, νέο συμβόλαιο, αναβάθμιση συμβολαίου, ενοποίηση συμβολαίων).
• Έξυπνες κινήσεις: με τη σύσταση της Gan Direct σε φίλο ή μέλος της οικογένειας του, ο πελάτης επωφελείται με επιπλέον βαθμούς.
Το Πρόγραμμα ενισχύεται διαρκώς με νέες συνεργασίες αλλά και έξυπνες κινήσεις με στόχο να καλύψει τις εξειδικευμένες ανάγκες των μελών της με τον καλύτερο τρόπο.

Περισσότερες πληροφορίες στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της Gan Direct www.gandirect.com αλλά και στο 800 5 10 15. Η ομάδα εξυπηρέτησης της Gan Direct είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

«Η Τουρκία βρίσκεται στο «8» και ασχολούμαστε εάν υπάρχει διγλωσσία Προεδρικού-ΥΠΕΞ»

«Πότε πάει σπίτι του ο άνθρωπος που είχε ως ύψιστο καθήκον του την πραστασία των οικονομικών της οικογένειας ...»
ΑΚΑ  |  11:07

«Η Τουρκία βρίσκεται στο «8» και ασχολούμαστε εάν υπάρχει διγλωσσία Προεδρικού-ΥΠΕΞ»

«Η ανικανότητά σας να χειριστείτε το τεράστιο θέμα επιβίωσής μας ως κράτος είναι που μας απασχολεί, όχι ...»
Ai Em  |  10:19

«Η Τουρκία βρίσκεται στο «8» και ασχολούμαστε εάν υπάρχει διγλωσσία Προεδρικού-ΥΠΕΞ»

«Η ανικανότητά σας να χειριστείτε το τεράστιο θέμα επιβίωσής μας ως κράτος είναι που μας απασχολεί, όχι ...»
Ai Em  |  10:19

Επιπλέον 200 ευρώ σε χαμηλοσυνταξιούχους

«https://www.alphanews.live/cyprus/giannakis-spetsiotis-o-anthropos-poy-diekdikei-gia-toys-hamilosyntaxioyhoys ...»
Αντωνης Φωτεινος  |  08:34

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Κίνα παραμένει στην κορυφή του πιο πρόσφατου Δείκτη, κυρίως λόγω του μεγέθους των επενδύσεων που γίνονται στην περιοχή.

EY: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι μόνο μέρος της λύσης για την επίτευξη των στόχων για μηδενικές εκπομπές αερίων

Για να υλοποιηθεί το σενάριο του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, οι επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα πρέπει να ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X