ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:51
 

Πρόγραμμα για τον αγροτουρισμό από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Λάρνακας-Αμμοχώστου

Στόχος του έργου είναι η προσφορά προς τους συμμετέχοντες, επιχειρηματίες ή και προσωπικό επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Πρόγραμμα κατάρτισης για τον αγροτουρισμό εφαρμόζει από την Πέμπτη (10/01/19) στη Λάρνακα, η Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαρχιών Λάρνακας – Αμμοχώστου.

Σε ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται ότι «στα πλαίσια της υλοποίησης της Στρατηγικής Τοπικής Ανάπτυξης των Αγροτικών Περιοχών των επαρχιών Λάρνακας – Αμμοχώστου 2014-2020 του Μέτρου 19 – Leader, προχωρά στην υλοποίηση ενός Ολοκληρωμένου Προγράμματος Κατάρτισης στο αντικείμενο 'Αγροτουρισμός – Εναλλακτικός Τουρισμός'».

Προστίθεται ότι «στόχος του έργου, είναι η προσφορά προς τους συμμετέχοντες, επιχειρηματίες ή και προσωπικό επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον Αγροτουρισμό – Εναλλακτικό Τουρισμό της Περιοχής Παρέμβασης της ΟΤΔ, εξειδικευμένων θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων, προσαρμοσμένων στα κυπριακά δεδομένα, σε θέματα του Αγροτουρισμού – Εναλλακτικού Τουρισμού».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «το Πρόγραμμα Κατάρτισης «Αγροτουρισμός – Εναλλακτικός Τουρισμός» θα παρακολουθήσουν 32 εκπαιδευόμενοι οι οποίοι είναι κάτοικοι των Δήμων – Κοινοτήτων της περιοχής παρέμβασης της ΟΤΔ και είναι επιχειρηματίες ή διευθυντικό ή προσωπικό επιχειρήσεων στο τομέα του Τουρισμού της υπαίθρου/ γεωργίας/ τροφίμων. Το πρόγραμμα κατάρτισης θα έχει συνολική διάρκεια 49 εκπαιδευτικών ωρών από τις οποίες οι 35 ώρες είναι οι εκπαιδευτικές διαλέξεις που θα πραγματοποιηθούν στις 10, 14,17, 21 και 24 Ιανουάριου 2019 στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης στην Σκαρίνου».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά οκτώ ενότητες που αφορούν στοιχεία αγοράς και τομείς ανάπτυξης στην επιχειρηματικότητα υπαίθρου, εφαρμογές βασικών αρχών διοίκησης και οικονομικής διαχείρισης επιχειρήσεων στην επιχειρηματικότητα της υπαίθρου, θέματα διαδοχής στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και θέματα διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού/ προσωπικού, διαχείρισης χρόνου, νέες τεχνολογίες και επιχειρηματικότητα υπαίθρου – καινοτόμες μέθοδοι προώθησης προϊόντων – ηλεκτρονικό εμπόριο, e-commerce, βασική ξενόγλωσση επαγγελματική ορολογία, ποιοτική και επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών και ανάπτυξη δεξιοτήτων χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ακόμα ότι «το πρόγραμμα κατάρτισης περιλαμβάνει και 2 μέρες (14 ώρες) εκπαιδευτικό ταξίδι που θα πραγματοποιηθεί στην Τοσκάνη της Ιταλίας, μεταξύ Φεβρουαρίου – Απριλίου 2019. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρίες και να μάθουν νέες πρακτικές όσο αφορά τον αγροτουρισμό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Νέα καταγγελία της Κύπρου στον ΟΗΕ για τις τουρκικές παραβιάσεις

«Η "ιερή αγελάδα" Αντρέας Μαυρογιάννης υποθέτω δεν έστειλε αυτός την επιστολή ως Μόνιμος Αντιπρόσωπος ...»
Ένας Πολίτης  |  10:49

Η συμμορία των μετρίων

«Αμελήσατε να συμπεριλάβετε στην λίστα τον Υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος μας πλασάρει τις συνεχείς αποτυχίες ...»
Rikkos  |  12:27

Πέθανε ο φωτογράφος του Κινέζου «Tank Man»

«Χαιρετισμούς στον σουλτάνο της Τουρκίας!!!»
ΑΚΑ  |  10:06

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X