ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:29
 

Προχωρά με εντατικούς ρυθμούς το ONE

Ο πύργος ορόσημο θα φτάνει τα 170 μέτρα και θα είναι ορατός από κάθε σημείο της πόλης της Λεμεσού.

Δελτίο Τύπου

Η εξέλιξη των κατασκευαστικών εργασιών του υψηλότερου παραλιακού οικιστικού κτιρίου της Ευρώπης είναι πλέον εμφανής και σύντομα, το ΟΝΕ, ο πύργος ορόσημο που θα φτάνει τα 170 μέτρα, θα είναι ορατός από κάθε σημείο της πόλης της Λεμεσού.

Οι κατασκευαστικές εργασίες που αφορούν το υπόγειο του πύργου έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία ενώ αυτές που αφορούν την ανωδομή έχουν φτάσει στο 70% ξεπερνώντας πλέον τα 105 μέτρα ύψος. Παράλληλα έχουν ξεκινήσει οι εργασίες επένδυσης του εξωτερικού κελύφους του κτιρίου ενώ στο εσωτερικό έχει αρχίσει ο διαχωρισμός των διαμερισμάτων, καθώς επίσης και η εγκατάσταση των μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών υποδομών.

Το ΟΝΕ απεικονίζει την πρόοδο και την εξέλιξη της οικιστικής ανάπτυξης στον τόπο μας. Αποτελεί αρχιτεκτονικό αριστούργημα το οποίο έχει εισάξει σημαντικές μηχανικές και τεχνολογικές καινοτομίες και πρωτοποριακές τεχνικές για τα κυπριακά δεδομένα.

Η μεθοδολογία που εφαρμόστηκε τόσο κατά το στάδιο της μελέτης και του σχεδιασμού όσο και κατά το στάδιο της κατασκευής, αποτελεί υπόδειγμα που δικαίως καθιστά το ΟΝΕ ως έργο πρότυπο για την υλοποίηση παρομοίου τύπου έργων στην Κύπρο, ενώ παράλληλα αναδεικνύει την πρωτοπορία της Pafilia στον τομέα των ακινήτων και της ανάπτυξης ψηλών κτιρίων στο νησί.

Η Pafilia έχει κερδίσει επάξια τη φήμη της για αριστεία και το όνομα της έχει καταστεί συνώνυμο της κορυφαίας ποιότητας, της καινοτόμου προσέγγισης και του πρωτοποριακού αρχιτεκτονικού σχεδιασμού. Αποτελεί την πρώτη εταιρεία που συνεργάστηκε με παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονες, μηχανικούς και μελετητές και που εφάρμοσε εξειδικευμένες πρακτικές ελέγχου και ποιότητας στη βάση διεθνών προτύπων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Η «καταιγίδα» στο κυπριακό ποδόσφαιρο

«Pios paei stixima oti tipote to spoudeo den tha gini me aftin tin ipothesi? Oloi kouppa apanni tha tin ...»
tiktok  |  06:37

Ν. Νουρής: Στοπ σε εικονικούς φοιτητές και γάμους για άσυλο

«Κύριε Υπουργέ, θα σου βγάλω το καπέλο αν καταφέρεις αυτό που οι προηγούμενοι υπουργοί δεν κατόρθωσαν ...»
ΑΚΑ  |  09:49

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Συνεχίζονται οι εργασίες στους υπόγειους χώρους στάθμευσης, η διαδικασία υγρομόνωσης και η πασσάλωση του Private Oasis.

Το Trilogy Limassol Seafront ξεπερνά την επιφάνεια του εδάφους, με τις κατασκευαστικές εργασίες και των τριών πύργων να προχωρούν βάσει χρονοδιαγράμματος

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την πρόοδο που έχει σημειωθεί μέχρι σήμερα, αλλά και με το επίπεδο επαγγελματισμού και ασφάλειας ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X