ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ψάχνουν νέο CEO στον Invest Cyprus

Αποχωρεί από τον Κυπριακό Οργανισμό Προώθησης Επενδύσεων ο Γιώργος Καμπανέλλας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αποχωρεί από τον Invest Cyprus ο Γιώργος Καμπανέλλας, ο οποίος εξετάσει προτάσεις από τον ιδιωτικό τομέα. Η οριστική του αποχώρηση αναμένεται στο αμέσως επόμενο διάστημα και αφού πρώτα οριστικοποιηθεί το επιχειρησιακό πλάνο για το τρέχον έτος.

Η αποχώρηση του, ανοίγει τον δρόμο για εξεύρεση νέου CEO στον Κυπριακό Οργανισμό Προώθησης Επενδύσεων, με την σχετική διαδικασία να βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Το Διοικητικό Συμβούλιο του οργανισμού έχει προχωρήσει στην ανάθεση σε συμβουλευτικό οίκο της διαδικασίας πρόσληψης νέου Γενικού Διευθυντή, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός Φεβρουαρίου.

Η θητεία του Γιώργου Καμπανέλλα στον Invest Cyprus συνδέεται άμεσα με την υιοθέτηση της Νέας Στρατηγικής 2019-2023 και την επίτευξη των στόχων που είχαν τεθεί.

Κατά τα τελευταία 4 χρόνια, προτεραιότητα δόθηκε στην προσέλκυση διεθνών εταιρειών τεχνολογίας (headquartering) και άμεσων ξένων επενδύσεων στους τομείς της φιλοξενίας, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, της εκπαίδευσης και της υγείας, ως επίσης και στην προσέλκυση επενδυτικών ταμείων. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση