ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ψηλά οι επιδόσεις Ιουλίου για την Cyprus Airways

Αύξηση 212% στον αριθμό επιβατών σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο

Οι Κυπριακές Αερογραμμές ανακοίνωσαν σήμερα τα αποτελέσματα κίνησης για τον Ιούλιο του 2022. Σύμφωνα με ανακοίνωση η αεροπορική εταιρεία μετέφερε πενήντα εννέα χιλιάδες επιβάτες (+212%) και πραγματοποίησε τετρακόσιες είκοσι εννέα (+207% περισσότερες πτήσεις) σε σχέση με την ίδια περυσινή περίοδο. Ο μέσος όρος πληρότητας των θέσεων για το μήνα ανήλθε στο 92% ενώ τα στοιχεία OTP (On Time Performance) δείχνουν ότι το 72% των πτήσεων πραγματοποιήθηκαν στην ώρα τους.

Ο Ανδρέας Γεωργίου Διευθύνων Σύμβουλος και Υπόλογος Διευθυντής των Cyprus Airways δήλωσε: "Είμαστε περήφανοι για τα εξαιρετικά αποτελέσματα των επιδόσεών μας τους τελευταίους μήνες. Οι αυξήσεις, που καταγράφηκαν μετά την πρόσφατη προσθήκη δύο νέων αεροσκαφών Airbus A320 στο στόλο μας, δείχνουν πολύ υγιείς συντελεστές πληρότητας σε όλα τα πιο δημοφιλή δρομολόγια, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων Αθήνα, Τελ Αβίβ, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο. Τα αφοσιωμένα πληρώματα πτήσης και εδάφους εργάζονται σκληρά για να επιτύχουν περισσότερα θετικά αποτελέσματα και να διασφαλίσουν την όσο το δυνατόν πιο ομαλή λειτουργία μας, παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια".

Από την πλευρά του ο Paul Sies, Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας, πρόσθεσε ότι «τα αποτελέσματα αυτά δείχνουν μια υγιή αναπτυξιακή περίοδο για την αεροπορική εταιρεία και συνάδουν με το νέο στρατηγικό μας σχέδιο που εγκαινιάστηκε πρόσφατα. Αυτή η θετική τάση συνεχίζεται τον Αύγουστο, τον πιο πολυσύχναστο μήνα μας, και αναμένουμε να μεταφέρουμε ακόμη περισσότερους επιβάτες και να αυξήσουμε τα έσοδά μας. Είμαστε πολύ θετικοί και προσδοκούμε να συνεχίσουμε αυτή την τάση τους επόμενους μήνες και να καλωσορίσουμε όλο και περισσότερους επιβάτες στις πτήσεις μας. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοικητική μου ομάδα και τα αφοσιωμένα μέλη του προσωπικού μας για αυτά τα αξιοσημείωτα αποτελέσματα».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, σύντομα θα ανακοινωθεί το χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων 2022/23 με νέες συχνότητες προς τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στις καλύτερες τιμές ποιότητας-τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση