ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πώς επηρεάζεται η Κύπρος από τις ακυρώσεις της WizzAir

Η είδηση για τις αλλαγές του πτητικού προγράμματος της εταιρείας έχει επομένως θορυβήσει εύλογα όσους προγραμμάτιζαν κάποιο ταξίδι με αεροσκάφος της εταιρείας

Της Μαρίας Ηρακλέους

Σε ανακοινώσεις για ακυρώσεις πτήσεων και μείωση της χωρητικότητας της έχει προχωρήσει τις τελευταίες μέρες η αεροπορική εταιρεία Wizz Air. Πρόκειται για εταιρεία η οποία από τον Μάη του 2020 έχει καθιερώσει μόνιμη βάση στην Κύπρο ενώ αποτελεί σημαντικός παίκτης αεροπορικής συνδεσιμότητας για την χώρα.

Επομένως, η είδηση για τις αλλαγές του πτητικού προγράμματος της εταιρείας έχει θορυβήσει εύλογα όσους προγραμμάτιζαν κάποιο ταξίδι με αεροσκάφος της εταιρείας. Επικοινωνώντας για το θέμα με την Hermes Airports, διαπιστώσαμε ότι υπάρχει αναπροσαρμογή της εβδομαδιαίας συχνότητας, ενώ θα υπάρξουν μικρές αλλαγές στο πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας από το αεροδρόμιο Λάρνακας, που αφορούν σε μείωση της συχνότητας συγκεκριμένων πτήσεων.

Συγκεκριμένα μικρές αλλαγές θα γίνουν στο πρόγραμμα για Παρίσι, Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Έτσι, τον Αύγουστο η πτήση Λάρνακα- Παρίσι, θα εκτελείται 2 φορές την εβδομάδα, αντί 3. Η πτήση συνεχίζεται Σεπτέμβρη και Οκτώβρη με την ίδια συχνότητα- 2 φορές την εβδομάδα.

Επίσης για τον Αύγουστο η πτήση Λάρνακα- Αθήνα αντί 7 φορές την εβδομάδα θα πραγματοποιείται 6 φορές την εβδομάδα. Το ίδιο και η πτήση Λάρνακα- Θεσσαλονίκη.
Οι υπόλοιπες πτήσεις της εταιρείας από και προς την Κύπρο δεν επηρεάζονται από τις αλλαγές.

Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία ενημερώνει στην ιστοσελίδα της για την δυνατότητα ενημέρωσης σχετικά με τις αλλαγές πτήσεων μέσω ενημερωτικού μηνύματος στην εφαρμογή WIZZ για κινητές συσκευές ή με μηνύματα email ή κειμένου, τα οποία στέλνονται απευθείας στα στοιχεία επικοινωνίας του κατόχου της κράτησης και αφορούν όλους τους επιβάτες στη συγκεκριμένη κράτηση.

Στο μεταξύ το χάος με τις ακυρώσεις πτήσεων συνεχίζεται, με περισσότερες από 25 χιλιάδες ακυρώσεις πτήσεων να αναμένονται τον Αύγουστο και αλλαγές στο πτητικό πρόγραμμα των εταιρειών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση