ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ραδιομαραθώνιος 2022: Mε τη Δύναμη της Αγάπης μας, δίπλα στην πιο ευάλωτη ομάδα, τα παιδιά

Δελτίο Τύπου

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1 Νοεμβρίου, στο αμφιθέατρο των κεντρικών γραφείων του Ομίλου CNP CYPRUS, στη Λευκωσία, έγινε η έναρξη των δράσεων του φετινού Ραδιομαραθώνιου.

Ο Όμιλος CNP CYPRUS και οι εταιρείες του, CNP CYPRIALIFE και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, μέλη του γαλλικού ασφαλιστικού κολοσσού, CNP ASSURANCES, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού τους σχεδιασμού και της λειτουργικής τους ανάπτυξης, υιοθετούν δράσεις που συμβάλλουν στη δημιουργία μιας βιώσιμης κοινωνίας. Αυτή καλείται να ενσωματώσει όλα τα μέλη της και ειδικά τις ευάλωτες ομάδες, όπως τα παιδιά, ειδικά εκείνα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και οι οικογένειές τους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τους προσφέρουν τη φροντίδα που χρειάζονται. Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται και η διοργάνωση του Ραδιομαραθώνιου 2022, σε συνεργασία με το ΡΙΚ.

Στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη χαιρετισμούς απεύθυναν, ο CEO του Ομίλου CNP CYPRUS, κ. Τάκης Φειδία, η Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ιδρύματος Ραδιομαραθώνιος, Σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, κα Άντρη Αναστασιάδου, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ, κ. Μιχάλης Μιχαήλ και η Πρόεδρος του Συντονιστικού Επιτελείου του Ραδιομαραθώνιου και Γενική  Διευθύντρια της CNP CYPRIALIFE, κα Ανδρεανή Καλλιμάχου.

Με την AstroBank να αποτελεί το χρυσό χορηγό του Ραδιομαραθώνιου 2022, έχει ιδιαίτερη σημασία η διεύρυνση της συμμετοχής της επιχειρηματικής κοινότητας του τόπου. Το μήνυμα ‘ενώνουμε δυνάμεις’ αφορά όλες τις επιχειρήσεις που επιδιώκουν να προσφέρουν στην κοινωνία. Η ένταξη του Ραδιομαραθώνιου στο χορηγικό τους σχεδιασμό, ενισχύει τις κοινές προσπάθειες και πολλαπλασιάζει το θετικό τους αποτύπωμα. Αποτύπωμα προσφοράς και ελπίδας.

Ο φετινός προγραμματισμός περιλαμβάνει πληθώρα δράσεων, με κύρια τον παγκύπριο έρανο που θα πραγματοποιηθεί 7- 8 Νοεμβρίου. Με απλό, πρακτικό και ασφαλή τρόπο, η οικονομική στήριξη μπορεί να δοθεί ως εξής:

-       με SMS στο 7060, RM (κενό) 1,3 ή 5€

-       με πιστωτική κάρτα μέσω JCC

-       με τραπεζική κατάθεση/μεταφορά

Περισσότερες πληροφορίες για ανέπαφες εισφορές υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Ραδιομαραθώνιου στο www.radiomarathonios.org

Ο Ραδιομαραθώνιος είναι ο αυθεντικός εκφραστής της αξίας της αλληλεγγύης. Είναι μια πλατιά κοινωνική κινητοποίηση, ελπίδας και ανθρωπιάς. Με τη δύναμη της αγάπης μας, όλοι μαζί, στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά που μας χρειάζονται ώστε να κάνουμε τη ζωή τους καλύτερη!

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση