ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ryanair: Ακυρώσεις πτήσεων λόγω καθυστέρησης στις παραδόσεις Boeing

Οι αλλαγές θα αφορούν σε πτήσεις προγραμματισμένες από τα τέλη Οκτωβρίου

ΠΗΓΗ: Reuters

Η Ryanair ανακοίνωσε την Πέμπτη περικοπές στο χειμερινό της πρόγραμμα πτήσεων λόγω καθυστερήσεων στην παράδοση αεροσκαφών Boeing.

Ωστόσο η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης σε αριθμό επιβατών δήλωσε ότι η πρόβλεψή της για την κυκλοφορία για ολόκληρο το έτος δεν έχει επηρεαστεί «ακόμη».

Η Ryanair ανέφερε σε δήλωση ότι περίμενε να παραλάβει 27 αεροσκάφη μεταξύ Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου, αλλά εξαιτίας καθυστερήσεων στην παραγωγή στις εγκαταστάσεις Spirit Fuselage στη Γουιτσιτά των ΗΠΑ, σε συνδυασμό με καθυστερήσεις επισκευής και παράδοσης Boeing στο Σιάτλ, αναμένει τώρα να παραλάβει μόνο 14 αεροσκάφη μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου.

Οι ακυρώσεις θα αφορούν σε πτήσεις προγραμματισμένες από τα τέλη Οκτωβρίου και θα κοινοποιηθούν σε όλους τους επιβάτες που επηρεάζονται μέσω email τις επόμενες ημέρες, δήλωσε η Ryanair.

«Προς το παρόν, δεν αναμένουμε ότι αυτές οι καθυστερήσεις παράδοσης θα επηρεάσουν ουσιαστικά τον στόχο των 183,5 εκατομμυρίων επιβατών για ολόκληρο το έτος», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου, Μάικλ Ο’Λίρι.

«Αλλά εάν οι καθυστερήσεις επιδεινωθούν ή επεκταθούν περαιτέρω στην περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2024, ίσως χρειαστεί να επανεξετάσουμε αυτό το ποσοστό και ενδεχομένως να το προσαρμόσουμε ελαφρώς προς τα κάτω», πρόσθεσε ο Ιρλανδός επικεφαλής της αεροπορικής εταιρείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Reuters

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση