ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σειρά Σεμιναρίων από την I&C Logistics για το σύστημα θερμομόνωσης Thermoprotect της Vivechrom

Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιήθηκε από την I&C Logistics, αντιπρόσωπο της Akzonobel - Dulux & Vivechrom στην Κύπρο, σειρά ενημερωτικών σεμιναρίων σε επαγγελματίες, σε Λευκωσία, Λεμεσό, Παραλίμνι και Πάφο, με θέμα το σύστημα θερμομόνωσης Thermoprotect της Vivechrom.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το κορυφαίο και πιστοποιημένο σύστημα θερμομόνωσης της Vivechrom από τον κ. Γιώργο Βουκλαρή, Exports/Technical Support Manager της Vivechrom.

Το σύστημα θερμομόνωσης της Vivechrom έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών όσο και των ιδιωτών, καθώς προσφέρει πολλαπλά οφέλη μειώνοντας καταρχάς το κόστος κατανάλωσης για θέρμανση και για ψύξη, προσφέροντας θερμική ισορροπία στο κτίριο διατηρώντας τους τοίχους θερμούς όταν ο καιρός είναι ψυχρός, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες αποτρέπει την υπερβολική θέρμανσή τους. Προστατεύει, επίσης, τα κτίρια από υγρασία και άλλα αίτια φθοράς, εμποδίζει ρηγματώσεις λόγω θερμοκρασιακών διαφορών στο εξωτερικό του κτιρίου, εξασφαλίζει ένα υπέροχο ελκυστικό αποτέλεσμα σε νέα και παλαιά κτίρια, κ.α.

Μπορείτε να βρείτε και να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα θερμομόνωσης THERMOPROTECT ΕΔΩ

Περισσότερα προϊόντα Vivechrom μπορείτε να βρείτε στους ειδικούς το χρώμα, τα Chakarian Colour Centres και στο νέο online shop chakariancolour.com

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση