ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σημαντική διάκριση του Ομίλου Πηλακούτα από τη BMW

Βραβεύτηκε ως ο καλύτερος εισαγωγέας BMW σε πωλήσεις οχημάτων υψηλών επιδόσεων.

Δελτίο Τύπου

Στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης της καινούριας M3 Touring, στις εγκαταστάσεις της Adria Airlines για επισκευή αεροσκαφών στην Σλοβενία, o Όμιλος Πηλακούτα τιμήθηκε από τη BMW με το βραβείο ‘Best BMW importer in high performance vehicle sales’, ως ο καλύτερος δηλαδή εισαγωγέας BMW σε πωλήσεις οχημάτων υψηλών επιδόσεων.

Ο Όμιλος, βραβεύτηκε πιο συγκεκριμένα για τις υψηλές επιδόσεις (πωλήσεις) των τμημάτων ΒMW M & MINI JCW, μεταξύ των εισαγωγέων BMW & MINI.

Η βράβευση της σημαντικής αυτής διάκρισης πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, από τον Managing Director BMW Group Slovenia, Regional Manager Importer Markets Christopher Puth και το βραβείο παρέλαβε η κ. Κλέλια Πηλακούτα Χριστοφόρου, Head of Business Development του Ομίλου Πηλακούτα.

Η BMW M αποτελεί μέρος μιας εξαιρετικής ιστορίας μηχανοκίνητου αθλητισμού, αντιπροσωπεύοντας το πάθος για υψηλές επιδόσεις. Αυτό που κάνει την BMW M πρωτοπόρο είναι το πάθος των μηχανικών να συνδυάζουν την αυθεντική λειτουργικότητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού με την αποκλειστική και σπορ αισθητική.

To John Cooper Works της ΜΙΝΙ, ή JCW για συντομία, έχει αναπτυχθεί για όσους απαιτούν την απόλυτη μηχανική απόδοσης.

Η σημαντική αυτή επιτυχία οφείλεται στην εμπιστοσύνη των πελατών για τα κορυφαία brands που αντιπροσωπεύει, καθώς και για την αξιοπιστία και το κύρος του Ομίλου Πηλακούτα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση