ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σήμερα το επιχειρηματικό συνέδριο του Top Creators

Πρακτικές χωρίς αποκλεισμούς με στόχο την ανάδειξη της δημιουργικότητας και της καινοτομίας

Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιείται την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Parklane hotel το επιχειρηματικό συνέδριο του Top Creators- μια ανεξάρτητη πρωτοβουλία που στοχεύει στη δημιουργία μιας παγκόσμιας κοινότητας μέσω συνεδρίων, και ανακαλύπτοντας πώς η ποικιλομορφία, η δημιουργικότητα και η καινοτομία μπορούν να εμπνεύσουν επιχειρηματίες και επενδυτές, διαμορφώνοντας παράλληλα πρακτικές χωρίς αποκλεισμούς.

Η Top Creators καλεί τους δημιουργούς να δουλέψουν και να επεξεργαστούν τις λεπτομέρειες της ιδέας τους, η οποία στη συνέχεια παρουσιάζεται ενώπιον των επενδυτών. Οι επενδυτές με τη σειρά τους επιλέγουν συγκεκριμένες προτάσεις. Μετά την επιλογή του έργου, οι μέντορες του TopCreators συνεργάζονται με την ομάδα του έργου ώστε οι ιδέες να εφαρμοστούν και να γίνουν πραγματικότητα. «Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε τις πιο τολμηρές πρωτοβουλίες και να συνδυάσουμε τα παιδικά όνειρα με εμπειρία και πόρους. Είμαστε εδώ για να καθοδηγήσουμε και να υποστηρίξουμε τη νέα γενιά δημιουργών», ανέφερε η Vaida Rickute CEO του Top Creators, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης.

Το συνέδριο ξεκινά σήμερα στο ξενοδοχείο Parklane στη Λεμεσό, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έκθεση Crypto Space με την NFT Gallery, εργαστήρια στρογγυλής τραπέζης και δικτύωση με τους συνεργάτες μας TechIsland και Beon1x Art Cluster. Αντικείμενο συζήτησης είναι η τεχνολογία, Blockchain, Web3, Fintech, Τέχνη, Δημιουργία Περιεχομένου & Δημιουργία εσόδων και επενδύσεις. Πρόκειται για ανατρεπτικούς και καινοτόμους τομείς οι οποίοι συγκεντρώνουν τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους και τις πλέον καινοτόμες ιδέες.

Το επίσημο VIP After Party των Κορυφαίων Δημιουργών (Τop Creators), χορηγείται από το Founders to Founders και το Beon1x Art Cluster.

Η επόμενη εκδήλωση του Top Creators είναι στο Λας Βέγκας στις 7 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια της CES – της πιο σημαντικής τεχνολογικής εκδήλωσης παγκοσμίως. Ακολούθως, την 1η Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το Top Creators Dubai που θα πραγματοποιηθεί μαζί με το Affiliate World – που είναι το νούμερο 1 συνέδριο μάρκετινγκ απόδοσης στον κόσμο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση