ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σπουδές Κτηνιατρικής στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Ένας νέος κόσμος, με πολλούς επαγγελματικούς ορίζοντες, ανοίγεται μπροστά σου

Η Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας θα ξεκινήσει να δέχεται φοιτητές από τον Σεπτέμβριο

Προωθητική Ενέργεια

Θέλεις να σπουδάσεις σε έναν από τους πιο ραγδαία εξελισσόμενους τομείς της παγκόσμιας αγοράς, που θα σου προσφέρει την δυνατότητα είτε να αυτοεργοδοτηθείς, είτε να εργαστείς σε μεγάλο οργανισμό, είτε να αφωσιωθείς στον τομέα της έρευνας ώστε να συμβάλεις στην ανάπτυξη της επιστημονικής καινοτομίας και προόδου; Τότε σπούδασε Κτηνιατρική, με το νεοσύστατο και πρωτοποριακό πρόγραμμα σπουδών Doctor of Veterinary Medicine, του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Η Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, που θα ξεκινήσει να δέχεται φοιτητές από τον Σεπτέμβριο κιόλας, έχει αξιολογηθεί και πιστοποιηθεί από το Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ), που αυτό σου προσφέρει την εγγύηση ότι σπουδάζεις με ένα σωστό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών και στην αποφοίτησή σου θα έχεις στα χέρια σου έναν πανεπιστημιακό τίτλο αναγνωρισμένο, όχι μόνο από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και παγκόσμια.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από μια ομάδα επιφανών Καθηγητών και Ακαδημαϊκών και πρόεδρός του είναι ο τέως Κοσμήτορας της Κτηνιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Cambridge Καθηγητής Ιατρικής Μικρών Ζώων Michael Herrtage. Το πρόγραμμα είναι πενταετές, στα Αγγλικά και θα διδάσκεται από εγνωσμένου κύρους ακαδημαϊκούς. Επίσης, σε όλη τη διάρκεια των σπουδών, εκτός από τα θεωρητικά μαθήματα, προσφέρεται και η ευκαιρία πρακτικής άσκησης, έτσι από την πρώτη στιγμή θα μπορείς να βάζεις σε εφαρμογή τις γνώσεις σου, ν’ αποκτάς επαγγελματικές εμπειρίες και διεξιότητες, να γνωρίζεις καλύτερα τον κλάδο που έχεις επιλέξει, έτσι ώστε με την ολοκλήρωση των σπουδών σου να έχεις όλα τα εφόδια, θεωρητικά και πρακτικά, που θα σου εξασφαλίσουν ένα πετυχημένο επαγγελματικό μέλλον.

Σπουδάζοντας Κτηνιατρική στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, θα έχεις τη δυνατότητα να ανοίξεις τη δική σου κτηνιατρική κλινική, να εργοδοτητηθείς σε ένα μεγαλύτερο κτηνιατρικό οργανισμό, είτε ακόμα και να ασχοληθείς με τον τομέα της κτηνοτροφίας, ένα από τους πυλώνες της κυπριακής οικονομίας, που χρειάζεται όσο κανείς άλλος, ίσως, να ενισχυθεί με επιστήμονες που θα φέρουν νέες ιδέες και εφαρμογές ώστε να αναπτυχθεί ορθότερα ευεργετικότερα για τη γενικότερη οικονομία του τόπου.

Κι όχι μόνο αυτό. Ένα από τα πλέον ζητήματα που καλείται ν’ αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα σήμερα είναι η κληματική αλλαγή. Και ο τομέας της κτηνοτροφίας θα παίξει καθοριστικό ρόλο, όχι μόνο στη διάσωση του πλανήτη, αλλά και στην υγεία του ανθρώπινου είδους - σκέψου μόνο πως οι πλέον επικίνδυνες και θανατηφόρες ασθένειας που είχαμε να αντιμετωπίσουμε τα τελευταία χρόνια, προήλθαν από ασθένειες των ζώων, οι οποίες προκλήθηκαν από λανθασμένες πρακτικές αναπαραγωγής τους και ανατροφής τους (νόσος τρελών αγελάδων, γρίπη των χοίρων, γρίπη των πτηνών, κορωνοϊός είναι μόνο μερικά παραδείγματα).

Γι’ αυτό, είτε έχεις μια ιδιαίτερη αγάπη προς τα ζώα και θέλεις να τα φροντίζεις, είτε έχεις αγάπη για το περιβάλλον και θέλεις να συμβάλεις στη διάσωσή του, εγγράψου στη Σχολή Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, ένα από τα διεθνώς αναγνωρισμένα ως καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο, και πάρε το μέλλον σου στα χέρια σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Προωθητική Ενέργεια

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση