ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σπουδές με γερές βάσεις και προνόμια

Προωθητική Ενέργεια

Όταν σε μια παρέα έρχεται η συζήτηση για τα φοιτητικά χρόνια, τις ιστορίες και τις περιπέτειες που έζησε ο κάθε ένας, αμέσως ξεκινούν οι διαφωνίες για το ποιος έζησε την πιο ωραία και ολοκληρωμένη φοιτητική ζωή. Όλοι όμως συμφωνούν σε κάτι κοινό, η φοιτητική περίοδος ίσως είναι η πιο ωραία και συναρπαστική περίοδος της ζωής μας.

Πριν φτάσει κανείς όμως εκεί χρειάζεται να κάνει προσεκτικές κινήσεις για να διασφαλίσει όλες του τις ανάγκες κατά τη διάρκεια της φοιτητικής ζωής, με όσο το δυνατό ευνοϊκότερες συνθήκες. Μια σωστή λύση αποτελεί το δάνειο της Alpha Bank, Alpha Σπουδαστικό Δάνειο, το οποίο μπορεί να προσφέρει στον κάθε φοιτητή τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζεται για να απολαύσει τα φοιτητικά του χρόνια.

Καταρχάς έχεις 75 χιλιάδες ευρώ για να καλύψεις όλες σου τις ανάγκες, όπως τη στέγαση και τα δίδακτρα. Και για να νιώσεις πιο ξέγνοιαστος το Alpha Σπουδαστικό Δάνειο, σου δίνει 3 χρόνια περίοδο χάριτος και δικαίωμα αποπληρωμής έως και 15 χρόνια με ανταγωνιστικό επιτόκιο.

Υπάρχουν όμως και άλλα πολλά που χρειάζεσαι για να έχεις μια ολοκληρωμένη φοιτητική εμπειρία. Μαζί με το Alpha Σπουδαστικό Δάνειο, θα πάρεις και το ειδικό πακέτο προϊόντων για νέους, Alpha Welcome Youth Pack. Άρα θα έχεις αυτόματα λογαριασμό Alpha Αφετηρία με χρεωστική κάρτα Alpha Bank Enter Mastercard, χωρίς ετήσια συνδρομή, δωρεάν καταχώρηση πάγιων τραπεζικών εντολών και φυσικά δωρεάν σύνδεση με την ηλεκτρονική υπηρεσία Alpha Express Banking.

Μαζί με το Alpha Σπουδαστικό Δάνειο, μπορείς να πάρεις λεφτά από όλες τις ΑΤΜ στην Κύπρο και στο εξωτερικό, με τη χρεωστική κάρτα Alpha Bank Enter Mastercard, χωρίς οποιαδήποτε χρέωση από την Alpha Bank. Θα έχεις επίσης 50% έκπτωση στην προμήθεια αγοράς φοιτητικού συναλλάγματος και για περισσότερη σιγουριά θα πάρεις και προνομιακή τιμολόγηση στο ασφαλιστικό σχέδιο ''Υπερκάλυψη Νοσηλείας Φοιτητών’'' της Altius Insurance, έτσι για να νιώθουν και οι γονείς σου πιο καλά.

Για περισσότερες πληροφορίες, όρους και προϋποθέσεις, κάνε κλικ εδώ.

Προειδοποίηση: Εάν δεν τηρείτε το σχέδιο αποπληρωμής του δανείου σας, μπορεί να χάσετε το σπίτι σας
Προειδοποίηση: Υπάρχουν χρεώσεις εάν εξοφλήσετε νωρίτερα το δάνειο σας
Προειδοποίηση: Το ποσό της δόσης και το συνολικό κόστος της χορήγησης μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί ανάλογα με τη διακύμανση του βασικού επιτοκίου
Προειδοποίηση: Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση δανείου εντός 5 εργάσιμων ημερών από την υπογραφή της, νοουμένου ότι δεν έχει εκταμιευτεί οποιοδήποτε ποσό το οποίο αποτελεί το αντικείμενο της σύμβασης.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Προωθητική Ενέργεια

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση