ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στάση στη Στασικράτους

Τα Pralina Experience επέστρεψαν, γευστικά και ασφαλή

Δελτίο Τύπου

Λένε ότι μετά την πανδημία, ο κόσμος μας δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος και δεν έχουν άδικο. Καθόμαστε στο τραπέζι μας, στα Pralina Experience, που - επιτέλους! - ξανάνοιξαν τις πόρτες τους και πίνουμε ένα δροσερό prosecco μέχρι να κάνουμε την παραγγελία μας. Όμως, αρκεί μία ματιά γύρω μας για να μας πείσει ότι πολλά έχουν αλλάξει. Από τα πανταχού παρόντα αντισηπτικά μέχρι τις στολές του προσωπικού.

Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν

Ναι, πολλά άλλαξαν αλλά η ευγένεια των maitre στα Pralina Experience, καθώς μας οδηγούν στο τραπέζι μας είναι πάντα η ίδια. Και κάποια ακόμη πράγματα που δεν άλλαξαν; Το προσεγμένο μενού, το τεράστιο wine list με τις 500+ ετικέτες, τα υπέροχα γλυκά και το ευχάριστο περιβάλλον.

Η… λατρεμένη κινόα salad ήταν τόσο απολαυστική (και η μελιτζανοσαλάτα της τόσο απαλή) όπως τη θυμόμασταν – και ίσως ακόμη καλύτερη μετά από τόσες ημέρες lockdown.

Στα κυρίως, οι ταλιατέλες με σοταρισμένο λεπτοκομμένο καλαμάρι και σπιτικό πέστο αμυγδάλου αλλά και ο σολομός, ψημένος στην εντέλεια και όσο πρέπει ζουμερός, μας διαβεβαίωσαν ότι οι σεφ των Pralina Experience δεν ξέχασαν την τέχνη τους.

Κι εμείς φυσικά, δεν ξεχάσαμε τα πραλινάκια για επιδόρπιο μαζί με μια υπέροχη τάρτα λεμόνι (και μην μας πείτε ότι το παρακάναμε, 2 μήνες μέσα ήμασταν!).

Χρυσός σκούφος… στην προστασία

Κάθε γαστρονομική εμπειρία πλέον πρέπει να συνοδεύεται και από την ανάλογη ασφάλεια! Και εδώ είναι, που πραγματικά βγάζουμε το καπέλο στα Pralina Experience καθώς έχουν πάρει όχι μόνο τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, αλλά και ακόμη περισσότερα.

Το προσωπικό στα Pralina Experience φορά συνεχώς γκρι μάσκες και γάντια ενώ μόλις αδειάζει κάθε τραπέζι, πάντα απολυμαίνεται. Ακόμη 4 antiseptic stations (στην είσοδο, στον διάδρομο, στο ίδιο το εστιατόριο και στις τουαλέτες) είναι στη διάθεση των πελατών, ενώ και τα μενού απολυμαίνονται κάθε φορά που αλλάζουν χέρια.

Επίλογος

Η στάση μας στη Στασικράτους μας έδειξε πώς ένα εστιατόριο, διάσημο για την υψηλή ποιότητα της κουζίνας του και τη μοντέρνα αισθητική μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς και στην ασφάλεια. Είμαστε σίγουροι ότι το καλοκαίρι που μας έρχεται, τα Pralina Experience αλλά και εμείς, οι φανατικοί τους θαμώνες, θα κερδίσουμε, όλοι μαζί, το στοίχημα της επιστροφής στην κανονικότητα.

Και θα το γιορτάσουμε με πραλινάκια!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση