ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στη Eurolife έχεις τον άνθρωπό σου

Στη Eurolife, εδώ και 33 χρόνια προσφέρουμε ασφάλεια και προστασία στον άνθρωπο παραμένοντας δίπλα του στα δύσκολα και τα αναπάντεχα της ζωής

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στη Eurolife, εδώ και 33 χρόνια προσφέρουμε ασφάλεια και προστασία στον άνθρωπο παραμένοντας δίπλα του στα δύσκολα και τα αναπάντεχα της ζωής.

Η δυνατή σχέση που χτίσαμε με την κοινωνία, μας καθιέρωσε στην κορυφή της πυραμίδας στην Ασφαλιστική Βιομηχανία. Σήμερα εξυπηρετούμε περισσότερους από 140.000 πελάτες σε ατομική και ομαδική βάση, ενώ μέχρι στιγμής έχουμε καταβάλει πάνω από €1 δισ. σε εξαργυρώσεις, ωφελήματα λήξης και απαιτήσεις σε συμβόλαια ζωής, ατυχημάτων και υγείας. Διαθέτουμε επίσης αποθέματα που ξεπερνούν τα €650 εκατομμύρια.

Με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στον κλάδο Ζωής, παρέχουμε ολοκληρωμένη κάλυψη ζωής και υγείας. Διαθέτοντας επαγγελματικό δίκτυο πωλήσεων, με 350 και πλέον εξειδικευμένους και άρτια εκπαιδευμένους Ασφαλιστικούς Συμβούλους, προσφέρουμε εξατομικευμένες ασφαλιστικές καλύψεις για την οικονομική εξασφάλιση, την αποταμίευση και την υγεία. Προσδίδουμε αξία στα συνταξιοδοτικά πλάνα, στα ασφαλιστικά σχέδια για την ακαδημαϊκή εκπαίδευση των παιδιών και στην κάλυψη ζωής. Νοιαζόμαστε και φροντίζουμε τους πελάτες μας εξασφαλίζοντας τους ίδιους, τις οικογένειές τους και τις επιχειρήσεις τους, σε περιπτώσεις ανικανότητας, σοβαρής ασθένειας και άλλων απροσδόκητων περιστατικών.

Προσαρμοζόμαστε στις κοινωνικοοικονομικές εξελίξεις και προσφέρουμε πλήρη σειρά από προγράμματα τα οποία ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό, έχοντας μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα, αφήνουμε το δικό μας αποτύπωμα στη συνταξιοδότηση των επόμενων γενεών. Με το Σχέδιο Επαγγελματικών Συντάξεων Smart Future, που δημιουργήθηκε από κοινού με την BOC Asset Management, προσδίδουμε αξία στα συνταξιοδοτικά πλάνα προσφέροντας ένα καινοτόμο και ευέλικτο πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε μέλος να δημιουργεί τον προσωπικό του λογαριασμό, ο οποίος πιστώνεται με τις εισφορές του ιδίου και του εργοδότη του. Επιτρέπει επίσης τη μεταφορά από άλλον συνταξιοδοτικό πάροχο και πίστωση του λογαριασμού με πρόσθετη εθελοντική εφάπαξ συνεισφορά του μέλους. Το σχέδιο παρέχει επίσης στο μέλος την επιλογή μεταξύ πέντε επενδυτικών ταμείων και τροποποίησή της, χωρίς οποιοδήποτε κόστος.

Το μέλος του Smart Future την ίδια στιγμή, μπορεί κατά τη συνταξιοδότησή του να λάβει το ποσό που μάζεψε ως εφάπαξ ή να κάνει την ανάληψή του σε τακτά χρονικά διαστήματα. Πραγματικά ένα σπουδαίο εργαλείο στα χέρια του πελάτη, ο οποίος ακόμη και σε περίπτωση που επιθυμεί να αποχωρήσει από την εργασία του, έχει την ευχέρεια είτε να εισπράξει τα ωφελήματά του, είτε να τα μεταφέρει σε άλλο σχέδιο.

Με τις δαπάνες της ιατρικής περίθαλψης σήμερα, οι οποίες αρκετές φορές είναι απρόβλεπτες και πολύ ψηλές, είναι σημαντικό να διαθέτουμε κάποια μορφή ασφάλισης υγείας, ώστε σε έκτακτη ιατρική ανάγκη να μη βρεθούμε μπροστά σε αδιέξοδο. Στη Eurolife, εργαζόμαστε συνεχώς για να παρέχουμε λύσεις στους πελάτες μας που επιζητούν ελεύθερη πρόσβαση σε μεγάλη γκάμα ποιοτικών ιατρικών υπηρεσιών, ενδονοσοκομειακής και εξωνοσοκομειακής φροντίδας στον ιδιωτικό τομέα, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Με τα προγράμματα υγείας Medica (Medica Basic, Medica Comfort, Medica Plus), ως επίσης και το πρόγραμμα κάλυψης σοβαρών ασθενειών Lifecare της Eurolife, προσφέρουμε στους πελάτες μας πλειάδα ωφελημάτων, παράλληλα με το ΓεΣΥ, όπως ολοκληρωμένη κάλυψη παγκόσμια, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και Καναδά, μέχρι και €2 εκατομμύρια. Ταυτόχρονα, καλύπτουμε την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων, προστατεύοντας την οικονομική κατάστασή τους αλλά και της οικογένειάς τους, καλύπτοντάς τους μεγάλες και πολυέξοδες ιατρικές δαπάνες. Το πρόγραμμα υγείας Medica παρέχει επίσης: ιατρικές συμβουλές σε 24ωρη βάση, υπηρεσία για δεύτερη ιατρική γνωμάτευση, ταξιδιωτική ιατρική βοήθεια σε περίπτωση αιφνίδιας ασθένειας ή ατυχήματος στο εξωτερικό, παραμονή γονέα στο εξωτερικό, προστασία ασφαλίστρου σε περίπτωση ολικής ανικανότητας του ιδιοκτήτη του συμβολαίου κ.ά.

Στη σύγχρονη εποχή, όπου οι προκλήσεις είναι πολλαπλές και πολυεπίπεδες, διαδραματίζουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στη μετάβαση της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας και κατ’ επέκταση της χώρας στον ψηφιακό κόσμο. Ως πρωτοπόρος οργανισμός επενδύουμε στην τεχνολογία, αναβαθμίζοντας τα συστήματά μας και την εξειδίκευση των ανθρώπων, ώστε να παρέχουμε νέες υπηρεσίες και δυνατότητες για ευέλικτη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Εκπαιδεύουμε και αναβαθμίζουμε συνεχώς τον ρόλο των ασφαλιστικών συμβούλων μας, ώστε το ανθρώπινο δίκτυό μας στην αγορά να εργάζεται με επαγγελματισμό, εμπειρία, κατάρτιση και υποδομές, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση.

Στη Eurolife συνεχίζουμε με τις ίδιες αξίες να υλοποιούμε τα όνειρα των πελατών μας για το μέλλον, με την αξιοπιστία και τη εμπιστοσύνη που μας διακρίνει, κάτι που πιστοποιείται από τις πρόσφατες διεθνείς βραβεύσεις που λάβαμε. Τις δύο διακρίσεις μας στα «Global Banking and Finance Awards 2022», ως η καλύτερη Ασφαλιστική Εταιρεία Κλάδου Ζωής στην Κύπρο και ως η ασφαλιστική εταιρεία που προσφέρει υψηλή ικανοποίηση και ευτυχία στους πελάτες της και τη βράβευσή μας ως η κορυφαία Ασφαλιστική Εταιρεία Κλάδου Ζωής στην Κύπρο, στο πλαίσιο των «Global Insurance Awards 2021», που διοργανώνει κάθε χρόνο το διεθνές οικονομικό περιοδικό «World Finance».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση