ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Stick & Win»: Συνεργασία ΑΛΦΑΜΕΓΑ-ΕΚΟ για Mobile App

Κοινό πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών με δωρεάν προϊόντα μέσω μιας πρωτοποριακής εφαρμογής

Δελτίο Τύπου

Η καινοτομία και η ποιότητα είναι δύο έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες με τη φιλοσοφία τόσο των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ όσο και της εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου, γεγονός που οδήγησε τις δύο επιχειρήσεις σε συνεργασία.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε (στις 19/11/2018), ανακοινώθηκε η συνεργασία των δύο οργανισμών για τη διεξαγωγή κοινού προγράμματος ανταμοιβής πελατών με δωρεάν προϊόντα, μέσω μιας πρωτοποριακής εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα.

Ως πρότυπες επιχειρήσεις, η κάθε μία στον τομέα της, φροντίζουν να αναβαθμίζουν συνεχώς τις υπηρεσίες τους και να προσφέρουν στους καταναλωτές άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση. Με τις τεχνολογικές τάσεις να εξελίσσονται ραγδαία και τις ανάγκες της αγοράς να διαμορφώνονται ανάλογα, επιδιώκουν να χρησιμοποιούν όλα τα σύγχρονα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους.

Το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών με δωρεάν προϊόντα, που ξεκίνησαν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η ΕΚΟ, δίνει τη δυνατότητα στο καταναλωτικό κοινό να αποκτήσει τα προϊόντα αυτά μέσα από την ολοκληρωμένη εφαρμογή «Stick & Win».

Αναφερόμενος στο application, ο Director και Marketing Manager των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ Γιώργος Θεοδότου είπε: «Μέσα από αυτό το καινοτόμο εργαλείο, το οποίο δημιουργήσαμε σε συνεργασία με την ΕΚΟ, επιθυμούμε να καταστήσουμε την τεχνολογία σύμμαχο του καταναλωτή. Στόχος μας είναι η γρήγορη, εύκολη και ευχάριστη εμπειρία εξυπηρέτησης τόσο στις Υπεραγορές μας όσο και στα πρατήρια ΕΚΟ».

Οι χρήστες του νέου έξυπνου mobile app «Stick & Win» μπορούν, με ένα απλό κλικ, να αποκτήσουν τα πορσελάνινα πιάτα του διεθνώς αναγνωρισμένου γερμανικού οίκου KAHLA εντελώς δωρεάν.

«Μέσα στα πλαίσια της υλοποίησης του οράματος της Εταιρείας για παραμονή στην κορυφή της κυπριακής αγοράς, εμπορίας και αναγνώρισής της ως ο οργανισμός που καινοτομεί και που ηγείται τεχνολογικά, σε συνεργασία με την αλυσίδα Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, δημιουργήθηκε μια έξυπνη εφαρμογή που αποβλέπει στην αμεσότερη, ταχύτερη και ευχάριστη επιβράβευση των καταναλωτών», ανέφερε ο κ. Γρηγοράς, Διευθύνων Σύμβουλος των Ελληνικών Πετρελαίων Κύπρου. Συνεχίζοντας δήλωσε: «Στόχος μας είναι μέσα από αυτή τη συνεργασία, να μετέχουμε ενεργά στο ψηφιακό μετασχηματισμό που επιστρέφει αξία στον πελάτη και στην κοινωνία».

Ο οίκος KAHLA κατασκευάζει προϊόντα από υψηλής ποιότητας λευκή πορσελάνη, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο πλυντήριο πιάτων και στο φούρνο μικροκυμάτων. Έχει λάβει πάνω από 90 βραβεία σχεδιασμού και καινοτομίας, ενώ έχει παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες.

Σχετικά με τη νέα αυτή εφαρμογή, ο Διευθυντής Επιχειρησιακής Ανάπτυξης της εταιρείας TCC Ηλίας Χατζηκωνσταντής υπογράμμισε: «Πιστεύουμε ότι ο σκοπός του μάρκετινγκ είναι να δημιουργούμε πιστούς πελάτες. Η πιστότητα είναι πολύ σημαντική, γι' αυτό πρέπει να κερδίζεται και να ανταμείβεται. Το μέλλον του λιανεμπορίου βασίζεται στις στρατηγικές συνεργασίες μεταξύ εταιρειών, με στόχο ολοκληρωμένες προσφορές σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών».

Κατεβάζοντας την εφαρμογή και σκανάροντας το QR Code, οι καταναλωτές παίρνουν 5 δωρεάν ψηφιακά κουπόνια. Με κάθε €10 σε μια απόδειξη από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ ή από τα πρατήρια ΕΚΟ παίρνουν 1 ψηφιακό κουπόνι. Επιπλέον, μπορούν να μεταφέρουν κουπόνια σε τρίτο πρόσωπο, πληκτρολογώντας απλά τον αριθμό του τηλεφώνου του καθώς και τον αριθμό των κουπονιών που θέλουν να δωρίσουν.
Τα ψηφιακά κουπόνια θα είναι διαθέσιμα από 19/11/2018 έως 07/04/2019, ενώ οι εξαργύρωση των κουπονιών θα γίνεται μέχρι τις 14/04/2019 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X