ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στην Abu Dhabi η κυπριακή Unifrutti Investments

Τα έσοδα της εταιρείας έφτασαν τα 720 εκατομμύρια δολάρια το 2021, σημειώνοντας αύξηση 2% σε σχέση με το 2020

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τον Μάρτη του 2022 έπεσαν οι υπογραφές μεταξύ Abu Dhabi Developmental Holding Company PJSC και της κυπριακής εταιρείας Unifrutti Investments Limited, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας στην ιστοσελίδα της. Η εταιρεία εμπορίας φρούτων και λαχανικών, το 2021 κατέγραψε 720 εκατομμυρίων δολαρίων το 2021, σημειώνοντας αύξηση 2% σε σύγκριση με τα έσοδα του 2020. Περί τα τέλη του 2021 ολοκληρώθηκε η διαδικασία δέουσας επιμέλειας και έπεσαν οι υπογραφές τρεις μήνες αργότερα. Την κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της Unifrutti Investments Limited από την Abu Dhabi Developmental Holding Company PJSC, μέσω της Urusbid Restricted Limited ανακοίνωσε η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της Unifrutti Investments Limited από την Abu Dhabi Developmental Holding Company PJSC, έγινε μέσω της Urusbid Restricted Limited.

Το προφίλ των εταιρειών

Η Abu Dhabi Developmental Holding Company PJSC είναι μια εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και ανήκει εξ ολοκλήρου, και ελέγχεται, από την κυβέρνηση του Άμπου Ντάμπι όπου σύμφωνα με το ιδρυτικό της έγγραφο έχει εντολή να κατέχει, να επιβλέπει και να λειτουργεί κρατικές επιχειρήσεις που σχετίζονται με την ανάπτυξη σε διάφορους τομείς όπως τις μεταφορές, την υγειονομική περίθαλψη, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, μέσα μαζικής ενημέρωσης και άλλα.

Η Urusbid Restricted Limited είναι μια εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και είναι όχημα ειδικού σκοπού και δεν διεξάγει οποιαδήποτε εμπορική δραστηριότητα ex ante της Συναλλαγής.

Η Unifrutti Investments Limited, είναι μια εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διανομή φρέσκων φρούτων, με δραστηριότητες που καλύπτουν ολόκληρη την αλυσίδα αξίας, όπως την προμήθεια, την παραγωγή, την συσκευασία, την αποθήκευση και την εμπορία, καθώς και των μεταφορών (logistics).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Κέρδη 37,2 εκατ. για Eurobank

Κέρδη 37,2 εκατ. για Eurobank

Ισχυρή κεφαλαιακή επάρκεια, επαναλαμβανόμενη κερδοφορία και πλεονάζουσα ρευστότητα είναι τα βασικά στοιχεία που πηγάζουν ...
Kathimerini.com.cy
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ