ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 14:40
 

Στην Hellenic TV οι πελάτες της Cyta UK

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία των δυο εταιρειών

Newsroom K

Σε μια εταιρεία η οποία είναι γνωστή στην παροικία του Λονδίνου πέρασε η πελατειακή βάση της Cyta UK θυγατρικής εταιρείας του κρατικού τηλεπικοινωνιακού οργανισμού της Κύπρου. Η συμφωνία ανακοινώθηκε επίσημα στη Λευκωσία με την υπογραφή επιχειρηματικής συμφωνίας μεταξύ της Cyta UK, της Cyta και της Hellenic Television Ltd.

Με τη συμφωνία η πελατειακή βάση λιανικής αγοράς της Cyta UK μεταφέρεται στη Hellenic Television, η οποία αναλαμβάνει την πλήρη διαχείριση και υποστήριξή της, καλύπτοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών που προσέφερε μέχρι σήμερα η Cyta UK στους πελάτες της. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν σταθερή και κινητή τηλεφωνία, ευρυζωνικές υπηρεσίες διαδικτύου και συνδρομητική τηλεόραση.

Η συμφωνία προβλέπει επίσης την παροχή αναβαθμισμένων δυνατοτήτων εξυπηρέτησης στην κυπριακή αγορά προς τους πελάτες που διαμένουν μόνιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο και χρησιμοποιούν υπηρεσίες της Cyta στην Κύπρο. Στο Ηνωμένο Βασίλειο οι πελάτες θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται από το ίδιο προσωπικό που, με βάση τη συμφωνία, μεταφέρεται στο σύνολό του στη Hellenic Television διατηρώντας τα καθήκοντα και τους όρους εργασίας του.

Μετά τη συμφωνία η Cyta uk θα επικεντρωθεί στον πρωταρχικό της ρόλο – αυτό του ιδιοκτήτη και διαχειριστή του Διεθνούς Τηλεπικοινωνιακού Κόμβου του Οργανισμού στο Λονδίνο, χωρίς χρηματοοικονομική υποστήριξη από τη Cyta στην Κύπρο. Μετά την υπογραφή της συμφωνίας η πρόεδρος της Cyta δήλωσε μεταξύ άλλων. «Προτεραιότητα της Cyta παραμένει η διατήρηση και σύσφιξη των ήδη εξαιρετικά ισχυρών δεσμών του Οργανισμού με την Ομογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου, στην οποία θα συνεχίσουν να παρέχονται ειδικά προγράμματα συνεργασίας με τη Cyta στην Κύπρο.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γειά σου Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο ...»
mr scott  |  13:33

Καταζητείται 25χρονος για επίθεση και οπλοφορία

«Δεν κάνει να γνωρίζουμε αν οπλοφορεί; αν είναι επικίνδυνος;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:14

Η Γερουσία εκκίνησε την ιστορική διαδικασία της δίκης του Τραμπ

«H Αμερική παραπαίει για ένα άχρηστο άτομο! »
ΑΚΑ  |  10:22

Επιφυλάσσεται για περισσότερα η ΠΣΕΜ

«Αληθεύει ότι η ΠΣΕΜ καθοδηγείται από το ΑΚΕΛ? »
ΑΚΑ  |  10:20

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Κίνα παραμένει στην κορυφή του πιο πρόσφατου Δείκτη, κυρίως λόγω του μεγέθους των επενδύσεων που γίνονται στην περιοχή.

EY: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι μόνο μέρος της λύσης για την επίτευξη των στόχων για μηδενικές εκπομπές αερίων

Για να υλοποιηθεί το σενάριο του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, οι επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα πρέπει να ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X