ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 09:42
 

Στην κυπριακή αγορά επεκτείνεται η Pobuca

Σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης εντοπίζει η εταιρεία στην Κύπρο

Newsroom K

Την επέκτασή της δραστηριότητάς της στην κυπριακή αγορά, ανακοίνωσε η Pobuca (πρώην SiEBEN) εταιρεία παροχής κορυφαίου CRM λογισμικού. Αυτό ανακοίνωσε  η εταιρεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στο 15o Cyprus Summit που διοργάνωσε πρόσφατα ο Economist στην Λευκωσία και στο οποίο η εταιρεία ήταν Silver Sponsor.

Στην σχετική παρουσίαση, που πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο του συνεδρίου, υπό την παρουσία συνεργατών, πελατών και εκπροσώπων της αγοράς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pobuca, κ. Ισίδωρος Σιδερίδης, αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους η εταιρεία προχωράει σε αυτήν την επένδυση, υπογράμμισε ότι η κυπριακή αγορά προσφέρει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης οι οποίες ευθυγραμμίζονται με το στρατηγικό πλάνο της Pobuca.

Όπως ανέφερε ο κ. Σιδερίδης, η Pobuca έχει καταφέρει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να πετύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στις περισσότερες αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται, ενώ ο στρατηγικός σχεδιασμός της εταιρείας θέτει ιδιαίτερα υψηλούς στόχους για την δραστηριότητα στην Κύπρο όπου τα αναπτυξιακά περιθώρια της αγοράς είναι ιδιαίτερα διερευνημένα. Στόχος της Pobuca είναι να διαθέσει στην κυπριακή αγορά το σύνολο των λύσεων που περιλαμβάνονται στην καινοτόμο CRM σουίτα της, και να δώσει στις κυπριακές εταιρείες όλα τα απαραίτητα ψηφιακά εργαλεία, μέσω των οποίων θα ενισχύσουν την παραγωγικότητά και την ανταγωνιστικότητά τους.

Η επέκταση στην αγορά της Κύπρου πραγματοποιείται αμέσως μετά την είσοδο της Pobuca στα ΗΑΕ και την σημαντική συμφωνία με την Telefonica Αργεντινής, επιβεβαιώνοντας την προσήλωση της εταιρείας στην υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού ενίσχυσης του διεθνούς αποτυπώματός της.

«Η διεθνής παρουσία και δραστηριότητα αποτελεί βασικό δομικό στοιχείο του επενδυτικού μας σχεδιασμού. Η επέκτασή μας στην κυπριακή αγορά είναι προϊόν του στρατηγικού σχεδιασμού μας για διεθνή επέκταση, η έρευνα του οποίου μας έδειξε τις σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης και τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην Κύπρο. Η χώρα αποτελεί εμπορικό σταυροδρόμι της Ευρώπης, και ήδη πολλές εταιρείες, με ηγετική παρουσία στον κλάδο τους, επενδύουν στην κυπριακή αγορά και αναπτύσσουν σημαντική δραστηριότητα στην χώρα. Εμείς, μέσω των καινοτόμων ψηφιακών μας προϊόντων είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τις κορυφαίες CRM λύσεις μας, με σκοπό να υποστηρίξουμε την λειτουργία αυτών των εταιρειών και να τις κάνουμε ακόμα πιο ανταγωνιστικές» δήλωσε σχετικά ο κ. Σιδερίδης.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Μέχρι τα ημιορεινά έφτασε το χιόνι

«Μα καλά ποιος του απαγορεύει, του χιονιά, να κατεβεί, ως τη Λάρνακα;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  17:09

Γερμανικά ΜΜΕ: Περικοπές ευρωπαϊκών κονδυλίων προς την Τουρκία

«Kύριε Μπορέλ, πείτε το στον σουλτανίσκο που λιγόστεψαν οι μέρες του, σήμερα που θα είναι στο σπίτι σας! ...»
ΑΚΑ  |  11:20

«Η Κύπρος παρακολουθεί με σύνεση τις γεωστρατηγικές ανακατατάξεις στην περιοχή»

«Ο άνθρωπος χωρίς προσωπικότητα πότε θα πάει σπίτι του; »
ΑΚΑ  |  11:17

Κλοπή κατοικίας με λεία 7 χιλ. ευρώ και χρυσαφικά

«ΚΛΟΠΗ ….. κατοικίας ;;; Έκλεψαν κατοικία; Ή μήπως ΔΙΑΡΡΗΞΗ κατοικίας ;;; Πόσο ΠΤΩΧΗ διατύπωση !!! ...»
YIANNOULIS  |  10:51

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Κίνα παραμένει στην κορυφή του πιο πρόσφατου Δείκτη, κυρίως λόγω του μεγέθους των επενδύσεων που γίνονται στην περιοχή.

EY: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι μόνο μέρος της λύσης για την επίτευξη των στόχων για μηδενικές εκπομπές αερίων

Για να υλοποιηθεί το σενάριο του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, οι επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα πρέπει να ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X