ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στην Πανγαία και το Hilton Cyprus

Η Vibrana Holdings υπέβαλε πρόταση για απόκτηση της The Cyprus Tourism Development Public Company Ltd.

Του Παναγιώτη Ρουγκάλα

Στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΓΑΙΑ Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων περνά και το Hilton Cyprus.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Vibrana Holdings Ltd ανακοινώνει ότι έχει υποβάλει δημόσια πρόταση για απόκτηση κατά το ελάχιστο το 90% και κατά το μέγιστο το 100% του εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου της The Cyprus Tourism Development Public Company Limited με βάση τους όρους και προϋποθέσεις που παρατίθενται στο έγγραφο της Δημόσιας Πρότασης.

Σημειώνεται πως η Vibrana Holdings Ltd είναι εταιρεία της Πανγαία κατά 90% και 10% της Invel. Πρόσθετα, η The Cyprus Tourism Development Public Company Limited είναι η εταιρεία που συνδέεται με το Hilton Cyprus και το Marfin Investment Group.

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση ΕΔΩ

Η περίοδος αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης από τους μετόχους λήγει στις 15 Μαρτίου, 2019 στη 1:30 μ.μ.

Οι κάτοχοι μετοχών μπορούν να προμηθεύονται αντίτυπα του εγγράφου της Δημόσιας Πρότασης καθώς και Έντυπα Αποδοχής και Μεταβίβασης των Τίτλων από τα γραφεία της Vibrana Holdings Ltd στη διεύθυνση Λεωφόρος Κυριάκου Μάτση 16, Eagle House, 10ος Όροφος, Άγιοι Ομολογητές, 1082 Λευκωσία, κατά τις συνήθεις εργάσιμες ημέρες, μεταξύ των ωρών 9.00π.μ. – 1.00μ.μ.

Σημειώνεται πως η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΕΕΑΠ και οι θυγατρικές της (ο Όμιλος) δραστηριοποιούνται σε επενδύσεις σε ακίνητη περιουσία και στην ενεργό διαχείριση αυτής.

Το χαρτοφυλάκιο του ομίλου αποτελείται από εμπορικά ακίνητα. Πρόκειται, στην πλειοψηφία τους, για κτήρια γραφείων και καταστήματα τα οποία βρίσκονται σε κυρίως αστικές περιοχές υψηλής προβολής και εμπορικότητας σε όλη την Ελλάδα καθώς και στην Ιταλία και Ρουμανία και εκμισθώνονται σε αξιόπιστους (blue-chip) μισθωτές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Παναγιώτη Ρουγκάλα

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ έχει στόχο, τόσο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τους νοσούντες και τις οικογένειές τους, όσο και για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση.

Με χρηματική δωρεά στη Στέγη Ευγηρίας «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ» τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ, η φαρμακοβιομηχανία Remedica

Η εταιρεία θα συνεχίσει να έχει ενεργό ρόλο στην κοινωνία και να βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας αλλά και των ευάλωτων ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ