ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στην Prodea το 55% της εταιρείας MHV

Η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί το 1ο τρίμηνο του 2024

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την πώληση του 55% των μετοχών της εταιρείας MHV Mediterranean Hospitality Venture PLC στην ελληνική εταιρεία Prodea Real Estate Investment Company S.A ανακοίνωσε ο κυπριακός όμιλος YODA PLC, συναλλαγή η οποία έγινε στις 8 Δεκεμβρίου.

Η MHV λειτουργεί ως πλατφόρμα φιλοξενίας και ακινήτων στην Κύπρο και την Ελλάδα, με ένα τρέχον χαρτοφυλάκιο που αποτελείται από πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα όπως το Parklane, το Aphrodite Hills Resort και το Landmark Λευκωσίας, εγκαταστάσεις κατοικιών και γραφείων και οι μετοχές της είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Κύπρου. Οι μετοχές της Prodea είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών (ΧΑ).
Η συναλλαγή θα πρέπει να εγκριθεί από την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού. Προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της Συναλλαγής αποτελεί η λήψη έγκρισης από την Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού της Κύπρου.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, περισσότερα στοιχεία σε σχέση με την συναλλαγή θα ανακοινωθούν μετά την σχετική έγκριση, η οποία αναμένεται κατά το 1ο τρίμηνο του 2024.

Μετά την ολοκλήρωση της Συναλλαγής, η Prodea Investments θα κατέχει ποσοστό 80% στην MHV.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση