ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στον Παπαχριστοφόρου το Parklane στη Λεμεσό

Η ολοκλήρωση της εξαγοράς των μετοχών αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι και τις 23 Ιανουαρίου 2021

Newsroom K

Η Invel Real Estate Management αναμένεται να προχωρήσει στην εξαγορά του 100% των εκδομένων μετοχών της εταιρείας Parklane.

Σύμφωνα με ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, η Εταιρεία C.C.C. Tourist Enterprises Public Company Ltd, η οποία κατέχει το 24,98% των εκδομένων μετοχών της εταιρείας Parklane Hotels Limited, ανακοινώνει ότι μαζί με την εταιρεία Emerald Coast Properties Ltd, η οποία κατέχει το 75,02% των εκδομένων μετοχών της Parklane, έχουν υπογράψει Μνημόνιο Συναντίληψης με την εταιρεία Invel Real Estate Management (Cyprus) Ltd, με το οποίο της παρέχουν αποκλειστικό δικαίωμα να προχωρήσει στην μελέτη δέουσας επιμέλειας «due diligence», και εάν ικανοποιηθεί να προχωρήσει στην εξαγορά του 100% των εκδομένων μετοχών της εταιρείας Parklane.

Σύμφωνα με το Μνημόνιο Συναντίληψης, με την ολοκλήρωση της εξαγοράς των μετοχών η Εταιρεία θα διαθέσει το 24,98% των εκδομένων μετοχών που κατέχει στην Parklane, έναντι του αντίτιμου των €22,50 εκατομμύρια. Από την συναλλαγή υπολογίζεται να προκύψει κέρδος, το οποίο θα μπορεί να υπολογιστεί μόνο μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς των μετοχών.

Υπενθυμίζεται πως η Invel Real Estate είναι ο βασικός μέτοχος της Prodea Investments και κατ’ επέκταση των ξενοδοχείων ‘’The Landmark Nicosia’’ και ‘’Aphrodite Hills Resort’’ που ιδρυτής της είναι ο κύπριος Χρήστος Παπαχριστοφόρου.

Η Parklane είναι η ιδιοκτήτρια εταιρεία του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol, το οποίο έχει επαναλειτουργήσει τον Μάρτιο του 2019.

Η ολοκλήρωση της εξαγοράς των μετοχών, η οποία υπόκειται μεταξύ άλλων στην ολοκλήρωση της μελέτης δέουσας επιμέλειας «due diligence» και τελικών δεσμευτικών συμφωνιών, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι και τις 23 Ιανουαρίου 2021.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση