ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συμφωνία NIPD Genetics- Medicover

Επενδύουν εκατομμύρια στην έρευνα και την καινοτομία 

Newsroom K

Στην υπογραφή στρατηγικής συμφωνίας προχώρησαν NIPD Genetics και Medicover για την προώθηση και την αύξηση των πωλήσεων και της έρευνας και ανάπτυξης. Οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν για τη μεταφορά των μη επεμβατικών προγεννητικών εξετάσεων του NIPD Genetics, VERACITY και VERAGENE, στο δίκτυο Medicover και σε άλλες νέες αγορές, καθώς και στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων γενετικών εξετάσεων στον προγεννητικό, μεταγεννητικό, νεογνικό, ογκολογικό και άλλα πεδία.

Ο Frederik Ragmark, διευθύνων σύμβουλος της Medicover εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την υπογραφή της συμφωνίας για στρατηγική συνεργασία καλωσόρισε την NIPD Genetics ως στρατηγικό εταίρο της Medicover στον τομέα των μη επεμβατικών γενετικών εξετάσεων. Επισήμανε πως από κοινού οι δύο εταιρείες θα προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο στον τομέα των προηγμένων διαγνωστικών.

Από την πλευρά του ο Φίλιππος Πατσαλής, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της NIPD Genetics, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συνεργασία με την Medicover την οποία χαρακτήρισε ως ένας κορυφαίο διεθνή πάροχο υγειονομικής περίθαλψης και διαγνωστικών υπηρεσιών. Η εν λόγω συνεργασία, πρόσθεσε, θα παρέχει τη δυνατότητα στην NIPD να αναπτύξει περαιτέρω τα σχέδια της στον τομέα της Έρευνας και Ανάπτυξης, ενώ θα υποβοηθήσει σημαντικά την εμπορία των προϊόντων της. «Ανυπομονούμε να μεγαλώσουμε μαζί εκμεταλλευόμενοι τα θετικά στοιχεία που συμπληρώνουν η μία εταιρεία την άλλην στην παροχή προηγμένων υπηρεσιών γενετικών δοκιμών».

Medicover

Η Medicover είναι μια κορυφαία διεθνής εταιρεία υγειονομικής περίθαλψης και διαγνωστικών υπηρεσιών και ιδρύθηκε το 1995. Η Medicover διαθέτει μεγάλο αριθμό κλινικών, νοσοκομείων, ειδικών εγκαταστάσεων και εργαστηρίων, με πρόσβαση σε μεγάλες αγορές όπως Πολωνία, Γερμανία και άλλες ευρωπαϊκές αγορές. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης. Το 2017, η Medicover είχε έσοδα περίπου €580 εκατ. και 15.900 εργαζόμενους.

NIPD Genetics

Η NIPD Genetics είναι μια καινοτόμος εταιρία βιοτεχνολογίας με έδρα την Κύπρο και δραστηριοποιείται στον τομέα του σχεδιασμού, ανάπτυξης και κατασκευής μη επεμβατικών γενετικών εξετάσεων. Η NIPD Genetics ιδρύθηκε το 2011 και αναπτύσσει in-vitro διαγνωστικές λύσεις στον τομέα της προγεννητικής, προ-εμφυτευτικής, νεογνικής, μεταγεννητικής και ογκολογικής οργάνωσης και διαθέτουν τις δοκιμές VERACITY και VERAGENE NIPT σε 20 χώρες. Απασχολεί πάνω από 70 άτομα συμπεριλαμβανομένων των επιστημόνων με γνώση και τεχνογνωσία στη μοριακή βιολογία, την ανθρώπινη γενετική, τη γονιδιωματική, τη μεταγραφική, τη μεθυλομικία, τις στατιστικές και τη βιοπληροφορική.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα εποχή για το Life Tsai

Νέα εποχή για το Life Tsai

Επαναλανσάρεται σε νέα συσκευασία και 3 σειρές και διανέμεται στην Κύπρο, από τη Χαραλαμπίδης Κρίστης: World Recipes, Super ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X