ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συμφωνία συνεργασίας ΚΕΒΕ - EU SME Centre

Κύριος στόχος της συνεργασίας είναι η παροχή ουσιαστικής υποστήριξης στις τοπικές ΜμΕ

ΚΥΠΕ

Το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ), υπέγραψε Συμφωνία Συνεργασίας με το Κέντρο της ΕΕ για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (EU SME Centre), με στόχο τη στήριξη τοπικών τέτοιων επιχειρήσεων για στρατηγική διείσδυσή τους στην κινέζικη αγορά.

Σε δελτίο Τύπου του ΚΕΒΕ αναφέρεται ότι το EU SME Centre (πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης), παρέχει ευρεία γκάμα πρακτικών υπηρεσιών υποστήριξης σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ) της Ευρώπης και σε χώρες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Ενιαίας Αγοράς (SMP), ούτως ώστε να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα στην Κίνα.

Κύριος στόχος της συνεργασίας είναι η παροχή ουσιαστικής υποστήριξης στις τοπικές ΜμΕ, βοηθώντας τις να εδραιώσουν, να αναπτύξουν και να διατηρήσουν εμπορικές δραστηριότητες στην κινεζική αγορά, μέσω εξαγωγών και επενδύσεων, ιδιαίτερα κατά τα κρίσιμα πρώτα στάδια της στρατηγικής διείσδυσής τους στην κινέζικη αγορά.

Όπως αναφέρεται, μέσω της συνεργασίας με το EU SME Centre, το ΚΕΒΕ στοχεύει να αξιοποιήσει την εμπειρογνωμοσύνη και τις υπηρεσίες τους για να προσφέρει στις τοπικές ΜμΕ την αναγκαία καθοδήγηση και υποστήριξη ώστε να εξερευνήσουν τις πολύπλοκες διαδικασίες της κινεζικής αγοράς.

Η συνεργασία περιλαμβάνει σειρά υπηρεσιών όπως έρευνες αγοράς, συμβουλές κανονιστικής συμμόρφωσης, εύρεση δυνητικών επιχειρηματικών συνεργατών και πρακτική υποστήριξη για να εξασφαλιστεί η επιτυχία των κυπριακών επιχειρήσεων στην Κίνα.

Η συνεργασία δημιουργεί νέες ευκαιρίες για τις τοπικές επιχειρήσεις και θα συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξή τους και στη διεθνή τους επέκταση, σημειώνεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση