ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Συνάντηση Καρούσου - Δημητριάδη με αξιωματούχους DP World στο Ντουμπάι

Στο επίκεντρο η προσέλκυση κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Λεμεσού και η εφαρμογή καινοτόμων πρακτικών

ΚΥΠΕ

Συνάντηση με ανώτερους αξιωματούχους της εταιρείας DP World είχαν σήμερα στο Ντουμπάι ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννης Καρούσος, και ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, Βασίλης Δημητριάδης, οι οποίοι συμμετέχουν στην αντιπροσωπεία που επισκέπτεται το Ντουμπάι, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Οι κύριοι Καρούσος και Δημητριάδης επισκέφθηκαν το λιμάνι του Jebel Ali στο Ντουμπάι, που είναι η ναυαρχίδα του χαρτοφυλακίου της DP World.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Καρούσος επεσήμανε πως η προσέλκυση κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Λεμεσού και η εφαρμογή καινοτόμων πρακτικών και νέων τεχνολογιών, που εφαρμόζει η εταιρεία ανά το παγκόσμιο για βελτιστοποίηση της εφοδιαστικής αλυσίδας, ήταν ανάμεσα στα θέματα που συζήτησαν με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τον Ανώτερο Διευθυντή της DP World, Abdulla Bin Damithan και Saeed Al Zari`s.

Η ανταλλαγή απόψεων με τους ιθύνοντες της DP World θα συνεχιστεί και στην Κύπρο, αφού έγινε αποδεκτή η πρόσκληση μας στο πλαίσιο του συνεδρίου "Ναυτιλιακή Κύπρος 2022", πρόσθεσε ο κ. Καρούσος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση