ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συνδεσιμότητα: το νέο “business as usual”

Η ανάγκη για προσβασιμότητα και συνδεσιμότητα ωστόσο θα παραμείνει στο επίκεντρο της εργασιακής πραγματικότητας

Δελτίο Τύπου

Ποτέ στο παρελθόν η λειτουργία της αγοράς δεν ήταν σε τέτοιο βαθμό και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα συνδεδεμένη με τις υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών. Στη συνθήκη της πανδημίας η τηλεργασία, οι βιντεοκλήσεις, οι τηλεδιασκέψεις, η κοινή χρήση αρχείων και μια σειρά από εφαρμογές και ψηφιακά εργαλεία συνθέτουν το νέο περιβάλλον γραφείου για τους περισσότερους από εμάς.

Η πρωτοφανής, ταυτόχρονη ζήτηση για bandwidth και το επιτακτικό αίτημα για λύσεις και συνολική υποστήριξη ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη επικοινωνία εργαζομένων, επαγγελματιών και επιχειρήσεων, αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση των εταιρειών τηλεπικοινωνιών σήμερα στον κόσμο.

Η ανάγκη για προσβασιμότητα και συνδεσιμότητα ωστόσο θα παραμείνει στο επίκεντρο της εργασιακής πραγματικότητας και της επιχειρηματικής δραστηριότητας ως η νέα business νόρμα. Το ίδιο και οι προσδοκίες των πελατών και της αγοράς προς τους παρόχους τους. Οι οποίοι, στη μετά Covid εποχή, όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν τον αγώνα αντοχής. Έναν αγώνα στον οποίο θα κερδίσει όποιος δείχνει ακόμα μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και αξιοπιστία.

Οι κυπριακές εταιρείες τηλεπικοινωνιών δεν αποτελούν εξαίρεση. Αντίθετα φαίνεται να αντιλαμβάνονται τη θέση τους αυτή και να υποστηρίζουν ενεργά τον καθοριστικό τους ρόλο στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας.

Στην τάση των καιρών, η Primetel απάντησε ξεκάθαρα με το μήνυμα Let’s connect! Πώς; Με ένα μεγάλο επενδυτικό πλάνο ύψους €70 εκατομμυρίων σε δίκτυα νέας γενιάς, διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών, των προϊόντων και του εξοπλισμού, μεγαλύτερο, ταχύτερο και αξιόπιστο δίκτυο, εξειδικευμένες λύσεις, διαρκές support και ειδικά πακέτα που εγγυώνται την παροχή υψηλού επιπέδου τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών με τις καλύτερες χρεώσεις.

Η εξοικείωση με την ψηφιακή πραγματικότητα, οι δυνατότητες των δικτύων, οι άνθρωποι και η συνολική οργάνωση επέτρεψαν στην Primetel να ανταποκριθεί άμεσα με τα απαραίτητα τεχνολογικά εργαλεία ώστε οι επιχειρήσεις να διασφαλίσουν την ομαλή και ασφαλή λειτουργία τους και οι επαγγελματίες να είναι πιο αποδοτικοί στην εργασία τους από το σπίτι.

Ξεχωρίζουμε το Primetel Home Fiber με ταχύτητες που φτάνουν το 1 Gbps και ανταγωνιστικά πακέτα που το καθιστούν ιδανική λύση για τηλεργασία, τηλε-εκπαίδευση, διασκέδαση ή και όλα αυτά ταυτόχρονα, χωρίς διακοπές και καθυστερήσεις. Μάλιστα η εταιρεία εξελίσσει το δίκτυό της ώστε η τεχνολογία οπτικών ινών να φτάσει παντού προσφέροντας σημαντικά πλεονεκτήματα στο κατέβασμα και τη μεταφορά μεγάλου όγκου δεδομένων, στην πρόσβαση στο internet για πολλαπλούς χρήστες και συσκευές, το streaming, το online gaming κ.λπ.

Στην ίδια λογική, τα νέα προγράμματα Giga Unlimited υπόσχονται πραγματικά απεριόριστη επικοινωνία σε πολύ ανταγωνιστικά πακέτα ώστε οι συνδρομητές να απολαμβάνουν ανά πάσα στιγμή, απ΄όπου κι αν βρίσκονται το περιεχόμενο που επιθυμούν χωρίς περιορισμούς ή το άγχος των επιπλέον χρεώσεων: βίντεο, ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, gaming, πλοήγηση στο internet..

Αντίστοιχα, τα προϊόντα Plug N Play, MiFi και Mobile Broadband προσφέρουν άμεση σύνδεση στο Ίντερνετ ακόμα και μέσα στην ίδια ημέρα με ταχύτητες μέχρι και 60Mbps και απεριόριστη χρήση.

Η Primetel έχει ενισχύσει όλα τα κανάλια επικοινωνίας με τους πελάτες της στοχεύοντας στην άμεση, ασφαλή και αποτελεσματική εξυπηρέτησή τους οποιαδήποτε στιγμή από οποιαδήποτε συσκευή, 24/7. Έτσι, εκτός από τη φυσική παρουσία στα καταστήματα, έχουν στη διάθεσή τους σειρά επιλογών όπως τηλεφωνική και online υποστήριξη, virtual shop, VIP service, zoom, live chat, messenger ώστε να επικοινωνούν στο χρόνο και με τον τρόπο που επιθυμούν.

Τα παραπάνω δείχνουν μια εταιρεία σωστά διαβασμένη για τις αυριανές ανάγκες του καταναλωτή. Στη νέα πραγματικότητα, που ο όρος συνδεσιμότητα θα είναι πλέον commodity, η Primetel κάνει μια εντυπωσιακή επίδειξη δύναμης για την επόμενη ημέρα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Ανοίγει την Παρασκευή η Πύλη Εμβολιασμού για ηλικίες 59 και 60 ετών

«Ποιος φωστήρας παρακάμπτει τα άτομα ηλικίας 61 ετών και άνω και δίνει προτεραιότητα σε άτομα μικρότερης ...»
Theodoros  |  22:15

Καταγγελίες Γ. Αρέστη κατά ΚΕΔΙΠΕΣ για επιλεκτική διαρροή εις βάρος του γιου του και του ιδίου

«Οφείλει ο Γενικός Εισαγγελέας, τουλάχιστόν να διασώσει το κύρος του θεσμού που εκπροσωπει, να εμπλακεί ...»
Ηρόδοτος Χριστοδουλίδης  |  11:24

8 διευθύνσεις για bao bun που έρχονται στην πόρτα σου

«Καλό το άρθρο, αλλά παραλείψατε να αναφέρετε το καλύτερο bao bun στη Λευκωσία, το Bao Cyprus (@bao_cyprus)! ...»
Μαρία Πυρίσιη  |  17:58

Μπαχτσελί για τζαμί στη Λεμεσό: Ο Τούρκος δεν έχει φίλο πέραν από τον Τούρκο

«Γιατί δεν λέει ή γράφει καποοιος ότι η μηναρές ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ , έχει προσκολιθεί σε υφιστάμενο χριστιανικό ...»
ΜΧ  |  15:03

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση