ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:16
 

Συνεργασία του Gianfranco Ferré Home με το Limassol Del Mar

Κάθε διαμέρισμα του Signature Collection θα είναι ξεχωριστά επιπλωμένο από τον Οίκο Gianfranco Ferré Home

Δελτίο Τύπου

Στη Λεβέντειο Πινακοθήκη το Limassol Del Mar παραχώρησε Διάσκεψη Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας, ανακοίνωσε τη συνεργασία, με τον περίφημο ιταλικό Οίκο εσωτερικής διακόσμησης, Gianfranco Ferré Home, μέλος του Ομίλου Jumbo Group. Ο Οίκος, όπως ανακοινώθηκε επισήμως, έχει αναλάβει την επίπλωση της ναυαρχίδας των παραλιακών αναπτυξιακών έργων της Κύπρου, το Limassol Del Mar – The Signature Collection.

Φημισμένοι για τις συνεργασίες τους με ορισμένα από τα πιο εμβληματικά κτήρια στον κόσμο και δημιουργώντας διαχρονικά στοιχεία σε κομψούς χρωματισμούς και αποχρώσεις, ο Όμιλος Jumbo Group με τον επώνυμο Οίκο Gianfranco Ferré Home, έχουν ενώσει δυνάμεις με το έργο Limassol Del Mar – The Signature Collection, που ανεγείρεται στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού. Το Limassol Del Mar είναι ένα προϊόν της κοινοπραξίας Cypeir Properties Ltd την οποία απαρτίζουν ο Όμιλος Λεπτός και Όμιλος Δ. Ζαβός, δύο εκ των μεγαλύτερων κατασκευαστικών εταιρειών της Κύπρου.

Κάθε διαμέρισμα του Signature Collection θα είναι ξεχωριστά επιπλωμένο από τον Οίκο Gianfranco Ferré Home, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες μια σπάνια ευκαιρία να αποτελέσουν μέρος ενός από τους πιο πολυπόθητους προορισμούς του νησιού. Αναγνωρισμένος ως ο «αρχιτέκτονας της μόδας», μια προσωπικότητα του ιταλικού στυλ και μια ιδιοφυία των γεωμετρικών μοτίβων, ο Gianfranco Ferré μέσω του ομώνυμου Οίκου, θα προσδώσει ένα νέο επίπεδο ποιότητας και τεχνογνωσίας στον σχεδιασμό του έργου.

Ο κ. Μιχάλης Δ. Ζαβός, Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του ομίλου Δ. Ζαβός και Διευθυντής της Κοινοπραξίας Cypeir Properties Ltd, ανέφερε κατά τον χαιρετισμό του ότι: «Το Limassol DEL MAR, για εμάς δεν είναι απλώς ένα ακόμα κατασκευαστικό έργο που έρχεται να προστεθεί στις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που λαμβάνουν χώρα στο νησί μας, αλλά αποτελεί την υλοποίηση του οράματος που έχουμε για την Κύπρο του αύριο. Πρόκειται για ένα έργο-σταθμό στην κατασκευαστική και αναπτυξιακή ιστορία του τόπου και αισθανόμαστε μεγάλη υπερηφάνεια για το γεγονός ότι τολμήσαμε να επενδύσουμε στην πρωτοπορία και την καινοτομία, με βαθιά πεποίθηση στις δυνατότητες και την προοπτική της Κύπρου να εναρμονίζεται με τον εκσυγχρονισμό και την εξέλιξη.

Αξίζει να σημειωθεί, στο σημείο αυτό, ότι όλα τα διαμερίσματα της πρώτης φάσης του έργου έχουν ήδη προ-πωληθεί για τα κτήρια Α και Β. Ταυτόχρονα η επιτυχία συνεχίζεται με τις πωλήσεις των διαμερισμάτων στο κτήριο «Signature Collection», οι οποίες υπερβαίνουν τους στόχους».

Στη συνέχεια, ο κ. Παντελής Λεπτός, Αναπληρωτής Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Λεπτός και Διευθυντής της Κοινοπραξίας Cypeir Properties Ltd, διατύπωσε αναφορικά με τη συνεργασία ότι: «Η συνεργασία με τον περίφημο ιταλικό οίκο ήταν για εμάς αποτέλεσμα στρατηγικής επιλογής, καθώς μια τέτοια συνεργασία ήταν εκ των ων ουκ άνευ στο πλαίσιο ανάπτυξης ενός έργου αναφοράς όπως είναι το Limassol Del Mar. Η συγκριτική υπεροχή με την οποία ενισχύει το «The Signature Collection» η εμπειρία και η γνώση του οίκου Gianfranco Ferré Home, διαφοροποιεί το όλο αναπτυξιακό έργο του Limassol Del Mar και εμπλουτίζει με καλαισθησία, γούστο και ιταλική φινέτσα το εσωτερικό των πολυτελών μας διαμερισμάτων, ώστε να εναρμονίζονται πλήρως με την ιδανική εξωτερική αρχιτεκτονική του έργου».

Ο Massimiliano Ragazzi, Director of Jumbo Group, Worldwide sole producer and distributor of Gianfranco Ferré Home Collection, δήλωσε με τη σειρά του: «Το Signature Collection αντιπροσωπεύει επάξια το εκλεπτυσμένο στυλ για το οποίο ο Οίκος Gianfranco Ferré Home έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως. Αυτό το κοινό όραμα που μοιραζόμαστε με το Limassol Del Mar έχει δημιουργήσει μια αποκλειστική συνεργασία, η οποία παραμένει προσηλωμένη στους κανόνες σχεδιασμού που προκύπτουν από το δικό μας ήθος. Πιστεύουμε στην εξαιρετική ποιότητα και στη σεμνή πολυτέλεια, καθώς το κύρος της επωνυμίας μας καθορίζει τα όρια του τι πιστεύουμε ότι είναι εφικτό. Για τις ανάγκες της συλλογής του Signature Collection, χρησιμοποιήσαμε στοιχεία από την πολιτιστική κουλτούρα του παρελθόντος μας, τα οποία προσαρμόστηκαν στο πνεύμα και στην ιδέα του έργου. Το αποτέλεσμα αποτελεί μια ξεχωριστή συνεργασία που αναδεικνύει αυτά τα εντυπωσιακά διαμερίσματα, ή με έναν τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει μέχρι σήμερα στο νησί».

Το Signature Collection προσφέρει μια σειρά από διαμερίσματα και ρετιρέ των δύο μέχρι έξι υπνοδωματίων. Διαθέτουν πανέμορφα διαμορφωμένα μπαλκόνια με πανοραμική θέα που συνδυάζει το γαλάζιο της θάλασσας με το αστικό τοπίο της Λεμεσού. Ο αρχιτεκτονικός του σχεδιασμός υπογράφεται από το διεθνούς φήμης αρχιτεκτονικό γραφείο Benoy του Λονδίνου, αλλά και τους συνεργάτες τους στην Κύπρο, UDS Architects, περιβάλλεται από περίτεχνες πισίνες και πλούσιους κήπους που αποπνέουν ηρεμία, δημιουργώντας, έτσι, έναν ειδυλλιακό χώρο στην καρδιά της Λεμεσού, που σμίγει τη γοητεία της παλιάς πόλης με την κοσμοπολίτικη ζωή.»

Το πολυβραβευμένο Limassol Del Mar είναι ένα αναπτυξιακό έργο διεθνών προδιαγραφών, σε μια από τις πιο πολυπόθητες παραλιακές περιοχές της Λεμεσού, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα από όλα τα διαμερίσματα. Αποτελείται από εγκαταστάσεις και υπηρεσίες πέντε αστέρων καθώς και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γειά σου, Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο ...»
3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου  |  21:53

Μπήκαν σε κόντρα Χριστοδουλίδης – ΑΚΕΛ για την εξωτερική πολιτική

«Όταν όμως ο πεθερός πλήρωνε την προεκλογική Χριστόφια στη Λεμεσό το 2008 με την ελπίδα πως θα τον διόριζε ...»
Rikkos  |  17:01

Εξοφλήθηκαν τα ακριβά δάνεια της κρίσης

«ΛΗΨΕΤΕ ΚΑΡΤΑ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΑΤΜ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΗΜΕΙΑ Μπορείτε να χαράξετε και να συνδεθείτε ...»
MARK DOROTHY  |  16:58

Εξοφλήθηκαν τα ακριβά δάνεια της κρίσης

«Get ATM Raw Card and Make it Complete You can hack and log on to ATMs without having to carry it Arms. ...»
MARK DOROTHY  |  16:53

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Κίνα παραμένει στην κορυφή του πιο πρόσφατου Δείκτη, κυρίως λόγω του μεγέθους των επενδύσεων που γίνονται στην περιοχή.

EY: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι μόνο μέρος της λύσης για την επίτευξη των στόχων για μηδενικές εκπομπές αερίων

Για να υλοποιηθεί το σενάριο του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, οι επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα πρέπει να ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X