ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Συνέχεια στις μειωμένες τιμές σε GoDeals αγροτεμάχια από την Gordian

Δελτίο Τύπου

Με τη ζήτηση στα αγροτεμάχια να συνεχίζει την αυξητική της πορεία, η Gordian βγάζει στην αγορά κι άλλα GoDeals ακίνητα, αφουγκραζόμενη τις σημερινές ανάγκες στην εγχώρια αγορά ακινήτων. 

Τα νέα αυτά τεμάχια βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή Πάφου και αποτελούν την ιδανική λύση για απόκτηση τεμαχίου τόσο για ιδιωτική εκμετάλλευση όσο και για επένδυση. Μερικά από τα εν λόγω ακίνητα είναι:

Αγροτεμάχιο στη Σίμου, Πάφος

Το ακίνητο αφορά αγροτεμάχιο στη Σίμου, που βρίσκεται 1 χλμ. από το κέντρο της κοινότητας και τον δρόμο που οδηγεί στη Λουκρούνου. Το τεμάχιο έχει συνολικό εμβαδόν 5,017 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 10%. Απέχει 15 μ. από τον πλησιέστερο δημόσιο δρόμο. Το ακίνητο πωλείται στη μειωμένη τιμή των €6.750 από €7.500. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Αγροτεμάχια στην Πεντάλλια, Πάφος

 
Το ακίνητο αποτελείται από δύο αγροτεμάχια στην Πεντάλλια της Πάφου που βρίσκονται 4 χλμ. από το χωριό και 700 μ. από τον δρόμο Αμαργέτη - Πεντάλλια. Τα τεμάχια έχουν συνολικό εμβαδόν 11,372 τ.μ. και 10% συντελεστή δόμησης. Πωλούνται στη μειωμένη τιμή των €22.500 από €25.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Τεμάχια στο Πραστιό, Πάφος

Το ακίνητο αποτελείται από δύο τεμάχια στο Πραστιό. Βρίσκονται 800 μ. από το δρόμο Κιδάσι - Άγιος Γεώργιος και 1,8 χλμ. από τον δρόμο Μούσερε - Αρχιμανδρίτα. Τα τεμάχια έχουν συνολικό εμβαδόν 20,625 τ.μ. και επωφελούνται πρόσβασης από χωματόδρομο στο νότιο σύνορο τους. Το ακίνητο πωλείται στη μειωμένη τιμή των €24.750 από €27.500. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Τεμάχιο στην Τραχυπέδουλα, Πάφος

Το ακίνητο αφορά τεμάχιο στην Τραχυπέδουλα. Βρίσκεται 3 χλμ. από το κέντρο του χωριού και 500 μ. από τον δρόμο Τραχυπέδουλα - Κελοκέδαρα. Έχει εμβαδόν 17.057 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 6%. Η μειωμένη τιμή του ακινήτου ανέρχεται από τις €19.500 στις €17.550. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα ακίνητα του GoDeals χαρτοφυλακίου, στην επίσημη σελίδα της Gordian στο GoDeals (gogordian.com).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση