ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συνεχίζει κανονικά την λειτουργία του το λιμάνι Λεμεσού

«Το τερματικό εμπορευματοκιβωτίων συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του, εξυπηρετώντας κανονικά όλα τα πλοία και την ενδοχώρα», είπε Διευθυντής Επιχειρήσεων της Eurogate

Newsroom K

Η Eurogate Container Terminal Limassol, διαχειρίστρια εταιρεία του τερματικού εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι Λεμεσού, διαβεβαιώσει το κοινό και τους εμπορευόμενους ότι η λειτουργία του τερματικού συνεχίζεται ομαλά, παρά τις αντιξοότητες που έχουν δημιουργηθεί τόσο διεθνώς όσο και στην Κύπρο από την εξάπλωση του κορωνοϊού (COVID-19).

Σε ανακοίνωση της, η εταιρεία αναφέρει πως έχει λάβει εγκαίρως αυστηρά μέτρα για την προστασία του προσωπικού και των συνεργατών της, προκειμένου να συνεχιστεί η εύρυθμη λειτουργία του τερματικού, προς όφελος της κυπριακής οικονομίας.

"Λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις ανά το παγκόσμιο και αναγνωρίζοντας την κομβική σημασία των εργασιών του τερματικού εμπορευματοκιβωτίων για την οικονομία και ευημερία της Κύπρου, η Eurogate βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την Αρχή Λιμένων Κύπρου, το Υπουργείο Μεταφορών και όλους τους αρμόδιους φορείς εφαρμόζοντας πιστά τα μέτρα που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση", προστίθεται.

Ο Διευθυντής Επιχειρήσεων της Eurogate, Γιώργος Πούρος, δήλωσε ότι το τερματικό εμπορευματοκιβωτίων συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του, εξυπηρετώντας κανονικά όλα τα πλοία και την ενδοχώρα.

Σημειώνει ακόμη πως μέχρι στιγμής δεν έχουν επηρεαστεί οι εισαγωγές και οι εξαγωγές, ενώ δεν έχουν παρουσιαστεί καθυστερήσεις στην παραλαβή και αποστολή φορτίων.

"Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τη χώρα, αλλά και την παγκόσμια οικονομία, η Eurogate στηρίζει τις προσπάθειες της κυπριακής κυβέρνησης για τον περιορισμό του κορωνοϊού, παραμένοντας αξιόπιστος συνεργάτης των επιχειρήσεων και διατηρώντας το τερματικό σε πλήρη λειτουργία", συμπληρώνει ο κ. Πούρος.

Υπενθυμίζεται ότι και το τερματικό γενικού φορτίου της DP World Limassol συνεχίζει κανονικά τις εργασίες τους, σύμφωνα με χθεσινή της ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:16

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:15

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση