ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:48
 

Συνεχίζει κανονικά την λειτουργία του το λιμάνι Λεμεσού

«Το τερματικό εμπορευματοκιβωτίων συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του, εξυπηρετώντας κανονικά όλα τα πλοία και την ενδοχώρα», είπε Διευθυντής Επιχειρήσεων της Eurogate

Newsroom K

Η Eurogate Container Terminal Limassol, διαχειρίστρια εταιρεία του τερματικού εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι Λεμεσού, διαβεβαιώσει το κοινό και τους εμπορευόμενους ότι η λειτουργία του τερματικού συνεχίζεται ομαλά, παρά τις αντιξοότητες που έχουν δημιουργηθεί τόσο διεθνώς όσο και στην Κύπρο από την εξάπλωση του κορωνοϊού (COVID-19).

Σε ανακοίνωση της, η εταιρεία αναφέρει πως έχει λάβει εγκαίρως αυστηρά μέτρα για την προστασία του προσωπικού και των συνεργατών της, προκειμένου να συνεχιστεί η εύρυθμη λειτουργία του τερματικού, προς όφελος της κυπριακής οικονομίας.

"Λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις ανά το παγκόσμιο και αναγνωρίζοντας την κομβική σημασία των εργασιών του τερματικού εμπορευματοκιβωτίων για την οικονομία και ευημερία της Κύπρου, η Eurogate βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την Αρχή Λιμένων Κύπρου, το Υπουργείο Μεταφορών και όλους τους αρμόδιους φορείς εφαρμόζοντας πιστά τα μέτρα που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση", προστίθεται.

Ο Διευθυντής Επιχειρήσεων της Eurogate, Γιώργος Πούρος, δήλωσε ότι το τερματικό εμπορευματοκιβωτίων συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του, εξυπηρετώντας κανονικά όλα τα πλοία και την ενδοχώρα.

Σημειώνει ακόμη πως μέχρι στιγμής δεν έχουν επηρεαστεί οι εισαγωγές και οι εξαγωγές, ενώ δεν έχουν παρουσιαστεί καθυστερήσεις στην παραλαβή και αποστολή φορτίων.

"Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τη χώρα, αλλά και την παγκόσμια οικονομία, η Eurogate στηρίζει τις προσπάθειες της κυπριακής κυβέρνησης για τον περιορισμό του κορωνοϊού, παραμένοντας αξιόπιστος συνεργάτης των επιχειρήσεων και διατηρώντας το τερματικό σε πλήρη λειτουργία", συμπληρώνει ο κ. Πούρος.

Υπενθυμίζεται ότι και το τερματικό γενικού φορτίου της DP World Limassol συνεχίζει κανονικά τις εργασίες τους, σύμφωνα με χθεσινή της ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:04

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:03

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Αγαπητέ levant, ανεξαρτήτως του αν έχεις δίκιο ή όχι, προτιμότερο να βάλεις την γλώσσα-δηλητήριο στην ...»
Ad Veritatum  |  10:23

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Ο διεφθαρμένος, διαπλεκόμενος υπηρέτης της ολιγαρχίας, αντί να επιβάλει έγκαιρα προληπτικά μέτρα δηλ. ...»
levant  |  18:41

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X