ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Συνεχίζεται η εκστρατεία προσέλκυσης εγχώριου τουρισμού

H προσπάθεια τις επόμενες μέρες εμπλουτίζεται με διαδικτυακούς και ραδιοφωνικούς διαγωνισμούς με βραβεία δωρεάν διαμονές και υπηρεσίες, αρθρογραφία, κ.α.

ΚΥΠΕ

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία της καλοκαιρινής εκστρατείας, η ΕΤΑΠ Πάφου συνεχίζει τις προσπάθειες προσέλκυσης εγχώριου τουρισμού και κατά τους φθινοπωρινούς μήνες, οι οποίοι χαρακτηρίζονται ακόμη “καλοκαιρινοί” στην τουριστική βιομηχανία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η παγκύπρια εκστρατεία προώθησης που έχει σε εξέλιξη η ΕΤΑΠ Πάφου, τυγχάνει στήριξης από το Υφυπουργείο Τουρισμού, καλύπτει ολόκληρη την επαρχία Πάφου και περιλαμβάνει οργανωμένη εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Facebook και Instagram, καθώς και διαφημίσεις στην Google.

Επιπρόσθετα η προσπάθεια τις επόμενες μέρες εμπλουτίζεται με διαδικτυακούς και ραδιοφωνικούς διαγωνισμούς με βραβεία δωρεάν διαμονές και υπηρεσίες, αρθρογραφία, κ.α.

Σύμφωνα με την ΕΤΑΠ, η περίοδος Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου είναι ιδανική για σύντομες αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα, δημόσιες αργίες, ακόμη και για ολοήμερη εκδρομή, τόσο για οικογένειες, ζευγάρια, μεμονωμένους επισκέπτες, κ.α.

Βάσει των μηνυμάτων της εκστρατείας, ο προορισμός Πάφος (Επαρχία Πάφου), καλεί τους κατοίκους της Κύπρου να επισκεφτούν την πανέμορφη ύπαιθρο, τον Ακάμα και τα χωριά Λαόνας, την πανέμορφη ακτογραμμή από το Νέο Xωριό, Λατσί Αργάκα, Πωμό μέχρι και τον Πύργο Τυλληρίας, τα κρασοχώρια, και να επισκεφτούν τους μοναδικούς αρχαιολογικούς χώρους.

Επίσης, να ζήσουν στην Πάφο μαγευτικές στιγμές, να εξερευνήσουν την απαράμιλλη ομορφιά της φύσης, να κολυμπήσουν στις πεντακάθαρες θάλασσες και να χαρούν την κάθε φιλόξενη γωνιά της επαρχίας Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση